Má originálny opasok Ralph Lauren nejaké označenie?
Ahojte, mate niektora opasok RL? Ako vyzera etiketa? Ma nejake oznacenia z vnutornej strany? Predavajuca mi poslala podla mna jasny fake. Teraz mi k tomu poslala nejaku etiketu odfotenu dodatocne. Od RL mam original kozenu kabelku. No opasok som este nemala, cize neviem ci aj z vnutornej strany su nejako oznacene. No logicky mali by byt.
Nemám na žiadnom RL opasku označenie zvnútra. Ale kupujem si s klasickou prackou a na nej je značka a aj malé decentné logo.
Toto je fake ako hrom
Ahoj, tieto opasky sa robievali obojstranné a označenie mám na pracke z vnútra.
@anonym_a93790 ano presne. Na tom od predavajucej nieje nic. Take rozpravky mi chcela nakecat, ze az sama neverim, ze si niekto dokaze tak vymyslat.
Ahoj, ja mám dva opasky od tejto značky. Na obojstrannom logo na pracke mám, ako poslal aj anonym vyššie (tento bol kupovaný tuším z answear alebo modivo, už neviem…). Na druhom klasickom na pracke žiadne logo nie je a z vnútra sú embosované nejaké čísla, atď… (tento bol kupovaný priamo v RLL obchode). Takže zjavne závisí od typu opaska.
@anonym_a93790 ano presne. Na tom od predavajucej nieje nic. Take rozpravky mi chcela nakecat, ze az sama neverim, ze si niekto dokaze tak vymyslat.
@anonym_autor akú mala cenu?

Vrat to predavajucej. Aj tak je to s tym obrovskym logom otrasne, original aj fake