icon

Má originálny opasok Ralph Lauren nejaké označenie?

18. feb 2026

Ahojte, mate niektora opasok RL? Ako vyzera etiketa? Ma nejake oznacenia z vnutornej strany? Predavajuca mi poslala podla mna jasny fake. Teraz mi k tomu poslala nejaku etiketu odfotenu dodatocne. Od RL mam original kozenu kabelku. No opasok som este nemala, cize neviem ci aj z vnutornej strany su nejako oznacene. No logicky mali by byt.

anonym_810622
18. feb 2026

Vrat to predavajucej. Aj tak je to s tym obrovskym logom otrasne, original aj fake

a0
18. feb 2026

Nemám na žiadnom RL opasku označenie zvnútra. Ale kupujem si s klasickou prackou a na nej je značka a aj malé decentné logo.

gabrielachochulka
18. feb 2026

taketo nieco tam nemas?

petkadark
18. feb 2026

Toto je fake ako hrom

anonym_a93790
18. feb 2026

Ahoj, tieto opasky sa robievali obojstranné a označenie mám na pracke z vnútra.

autor
18. feb 2026
@anonym_a93790

Ahoj, tieto opasky sa robievali obojstranné a označenie mám na pracke z vnútra.

@anonym_a93790 ano presne. Na tom od predavajucej nieje nic. Take rozpravky mi chcela nakecat, ze az sama neverim, ze si niekto dokaze tak vymyslat.

anonym_4e9f21
18. feb 2026

Ahoj, ja mám dva opasky od tejto značky. Na obojstrannom logo na pracke mám, ako poslal aj anonym vyššie (tento bol kupovaný tuším z answear alebo modivo, už neviem…). Na druhom klasickom na pracke žiadne logo nie je a z vnútra sú embosované nejaké čísla, atď… (tento bol kupovaný priamo v RLL obchode). Takže zjavne závisí od typu opaska.

gerrwie_girl
19. feb 2026
@petkadark

Toto je fake ako hrom

@petkadark podla čoho?

gerrwie_girl
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_a93790 ano presne. Na tom od predavajucej nieje nic. Take rozpravky mi chcela nakecat, ze az sama neverim, ze si niekto dokaze tak vymyslat.

@anonym_autor akú mala cenu?