Máte doma Tupperware starý 20 rokov a stále drží?
Pri upratovaní som našla dózy, ktoré kúpila ešte moja mama. Používame ich dodnes a sú prakticky nezničiteľné.
Keď som sa pozrela na ceny nových, skoro ma porazilo. 😅
Kupujete ešte Tupperware, alebo už nie? Je kvalita stále taká dobrá ako kedysi?
@anonym_autor áno, kvalita je stále rovnaká, preto značka krachla v roku 2024 a všetko, čo vidíš online, tak to je len dopredaj.
@anonym_3be990 Ale na dopredaj teda dosť vysoké sumy :-/
@anonym_autor tak možno predajcovia si nemôžu dovoliť znížiť cenu, lebo tam majú nízku maržu. Ak ti vydrží miska ďalších 20 rokov, tak tých 20-30€ za ňu neni vôbec veľa.
@anonym_autor no prave preto, ze uz znacka skoncila. V podstate sa sami znicili tym, ze predavali kvalitne vyrobky, ktore si ludia kupili raz a nemuseli kupovat nove. Takze kto chce konkretne tupperware, tak si priplati.
Ja uprednostnujem sklenene dozy.
@anonym_autor áno, kvalita je stále rovnaká, preto značka krachla v roku 2024 a všetko, čo vidíš online, tak to je len dopredaj.
@anonym_3be990 Tupperware sice 2024 vyhlasila insolvenci, ale produkci v Evrope postavil zpátky na nohy francouzský investor 👍🏻 takze produkuji dale, v Nemecku je to stale velice oblibena znacka, a nadale se poradaji „Tupperparty“ 😉
Kvalita je porad dobra. Ale v dnesni dobe uz najdu stejne vyrobky s lepsi relaci „kvalita-cena“.
@anonym_autor ja mam par doz od nich a milujem ich! Akoze su drahe, ale z casu na cas si dokupim, pretoze su to za mna najlepsie dozy na svete. Moja mamka mala od nich tu misku rychlokysku a keby ju nechtiac neroztopila pri plynovom sporaku, mala by ju dodnes. Pouzivala ju ozaj ja neviem ci nie aj dvadsat rokov.
ooh vazne skoncili? ano.. samozrejme mame doma aj taketo starinky, chcela som si akurat kuchynske naradie pozhanat, som nejake vyhodila po 15rokoch :DD
Ale teda, kedze som s nimi pracovala 2015-2019 - a ten system bol cely na figu, necudujem sa ze takto dopadli, ze mali problemy atd.
@anonym_3be990 to ze značka skrachuje neznamena ze je nekvalitna ale to ze je tu kopec konkurencie cez temu, pepca, kik a ine a za uplne ine ceny ako sa predaval tuperware, ja mam dozy minimalne 20 rokov a su dobre a su pouzivane denno denne
@anonym_3be990 to ze značka skrachuje neznamena ze je nekvalitna ale to ze je tu kopec konkurencie cez temu, pepca, kik a ine a za uplne ine ceny ako sa predaval tuperware, ja mam dozy minimalne 20 rokov a su dobre a su pouzivane denno denne
@lily8 a kde tvrdím to, čo píšeš? 😂🤦♀️Nehovoriac o tom, že značka môže krachnúť preto, že jej produkty príliš dlho vydržia a ľudia nemajú potrebu kupovať preto ďalšie 🙂🙂. Aj keď tam to zohrali aj iné faktory.
@anonym_3be990 to fakt? Som netušila. Škoda toho
@anonym_3be990 to fakt? Som netušila. Škoda toho
@tilly fungujú v menšom len v amerike a tu elzu pisala, že aj v Európe pod podobným názvom 🙂. Ale inak áno, dlhy a odmietanie sa prispôsobiť trhu ich stálo krach.
Ja mám aj 20 rokov niektoré dózy. Mám radšej sklenené, ale ak potrebujem plastové, beriem tupperware
@anonym_3be990 presne tak, a je veľká škoda.
Mam vela veci od nich a su uplne super ☺️ Mam misky take mensie, misku kysku, varesky, prima klima, vsetko top 🙂 Mama to kedysi kupovala vo velkom a vela veci mi podavala. Jej stare veci stale pouziva.