icon

Máte doma Tupperware starý 20 rokov a stále drží?

Včera o 04:53

Pri upratovaní som našla dózy, ktoré kúpila ešte moja mama. Používame ich dodnes a sú prakticky nezničiteľné.
Keď som sa pozrela na ceny nových, skoro ma porazilo. 😅
Kupujete ešte Tupperware, alebo už nie? Je kvalita stále taká dobrá ako kedysi?

anonym_3be990
Včera o 05:15

@anonym_autor áno, kvalita je stále rovnaká, preto značka krachla v roku 2024 a všetko, čo vidíš online, tak to je len dopredaj.

autor
Včera o 05:18
@anonym_3be990

@anonym_autor áno, kvalita je stále rovnaká, preto značka krachla v roku 2024 a všetko, čo vidíš online, tak to je len dopredaj.

@anonym_3be990 Ale na dopredaj teda dosť vysoké sumy :-/

olimuc
Včera o 05:53

Ano, aj z mrazaku padnu na zem a nepolamu sa …ale ja mam naozaj stare kusy …

lukbe
Včera o 06:04

Ja mam jednu musí, na dne zvnutra sa akoby začala šúpať. Neviem, ci je to chyba.

anonym_3be990
Včera o 06:06
@anonym_autor

@anonym_autor tak možno predajcovia si nemôžu dovoliť znížiť cenu, lebo tam majú nízku maržu. Ak ti vydrží miska ďalších 20 rokov, tak tých 20-30€ za ňu neni vôbec veľa.

sissy27
Včera o 06:43
@anonym_autor

@anonym_autor no prave preto, ze uz znacka skoncila. V podstate sa sami znicili tym, ze predavali kvalitne vyrobky, ktore si ludia kupili raz a nemuseli kupovat nove. Takze kto chce konkretne tupperware, tak si priplati.
Ja uprednostnujem sklenene dozy.

elzu
Včera o 06:53
@anonym_3be990

@anonym_3be990 Tupperware sice 2024 vyhlasila insolvenci, ale produkci v Evrope postavil zpátky na nohy francouzský investor 👍🏻 takze produkuji dale, v Nemecku je to stale velice oblibena znacka, a nadale se poradaji „Tupperparty“ 😉

Kvalita je porad dobra. Ale v dnesni dobe uz najdu stejne vyrobky s lepsi relaci „kvalita-cena“.

vikusjk
Včera o 07:34

@anonym_autor ja mam par doz od nich a milujem ich! Akoze su drahe, ale z casu na cas si dokupim, pretoze su to za mna najlepsie dozy na svete. Moja mamka mala od nich tu misku rychlokysku a keby ju nechtiac neroztopila pri plynovom sporaku, mala by ju dodnes. Pouzivala ju ozaj ja neviem ci nie aj dvadsat rokov.

anonym_180d32
Včera o 07:45

ooh vazne skoncili? ano.. samozrejme mame doma aj taketo starinky, chcela som si akurat kuchynske naradie pozhanat, som nejake vyhodila po 15rokoch :DD
Ale teda, kedze som s nimi pracovala 2015-2019 - a ten system bol cely na figu, necudujem sa ze takto dopadli, ze mali problemy atd.

lily8
Včera o 10:28
@anonym_3be990

@anonym_3be990 to ze značka skrachuje neznamena ze je nekvalitna ale to ze je tu kopec konkurencie cez temu, pepca, kik a ine a za uplne ine ceny ako sa predaval tuperware, ja mam dozy minimalne 20 rokov a su dobre a su pouzivane denno denne

anonym_3be990
Včera o 11:46
@lily8

@anonym_3be990 to ze značka skrachuje neznamena ze je nekvalitna ale to ze je tu kopec konkurencie cez temu, pepca, kik a ine a za uplne ine ceny ako sa predaval tuperware, ja mam dozy minimalne 20 rokov a su dobre a su pouzivane denno denne

@lily8 a kde tvrdím to, čo píšeš? 😂🤦‍♀️Nehovoriac o tom, že značka môže krachnúť preto, že jej produkty príliš dlho vydržia a ľudia nemajú potrebu kupovať preto ďalšie 🙂🙂. Aj keď tam to zohrali aj iné faktory.

tilly
Včera o 11:54
@anonym_3be990

@anonym_3be990 to fakt? Som netušila. Škoda toho

anonym_3be990
Včera o 11:59
@tilly

@anonym_3be990 to fakt? Som netušila. Škoda toho

@tilly fungujú v menšom len v amerike a tu elzu pisala, že aj v Európe pod podobným názvom 🙂. Ale inak áno, dlhy a odmietanie sa prispôsobiť trhu ich stálo krach.

tilly
Včera o 12:08

Ja mám aj 20 rokov niektoré dózy. Mám radšej sklenené, ale ak potrebujem plastové, beriem tupperware

zuzkas36
Včera o 18:17
@anonym_3be990

@anonym_3be990 presne tak, a je veľká škoda.

surama
Včera o 18:35

Mam vela veci od nich a su uplne super ☺️ Mam misky take mensie, misku kysku, varesky, prima klima, vsetko top 🙂 Mama to kedysi kupovala vo velkom a vela veci mi podavala. Jej stare veci stale pouziva.