Máte skúsenosť s dioptrickými okuliarmi s klipom proti slnku?
Ahojte ženy. Máte niektorá skúsenosť s dioptrickými okuliarmi s klipom proti slnku? Oplatí sa investovať do nich peniaze? Drží ten klip dobre? Ďakujem a pekný deň prajem.
Drzi v pohode, ake je jednoduchšie mať zatmavujuce sklá. Prešla som na tie.
@lukbe a nie je to príliš tmavé? Prípadne ako to je keď vojdem niekam do budovy.
stmavovacie nie sú veľmi ok, ak chodíš dnu a von. to ma odhovoril muž od toho a on už druhý raz do toho nešiel. kúpil si s klipom.
ale tie s klipom som ja osobne nenašla také čo by mi pristali - keď mi pristali s klipom, nepristali mi bez klipu - alebo naopak ... proste nenašla som ani jedny, aby boli na mojej tvári rovnako dobré...
tak ja mám proste dioptrické slnečné...
Drzi v pohode, ake je jednoduchšie mať zatmavujuce sklá. Prešla som na tie.
@lukbe ja tiez pouzivam zatmavujuce, multifokaly, cely rok okrem zimy. Stmavnu rychlu, odfarbia sa tiez pomerne rychlo. Pre mna pohodlnejsie ako menit hore dole. Mam aj cisto slnecne. Nosim ich iba k vode a na bicykel v lete.
Ďakujem baby za rady. Len teraz už vôbec neviem, aké mám zvoliť 🤷♀️ Asi uvidím podľa toho, ktoré mi pristanú a podľa ceny 😉
stmavovacie nie sú veľmi ok, ak chodíš dnu a von. to ma odhovoril muž od toho a on už druhý raz do toho nešiel. kúpil si s klipom.
ale tie s klipom som ja osobne nenašla také čo by mi pristali - keď mi pristali s klipom, nepristali mi bez klipu - alebo naopak ... proste nenašla som ani jedny, aby boli na mojej tvári rovnako dobré...
tak ja mám proste dioptrické slnečné...
@biba_18 prečo nie, ja som tým vôbec nemám problém a ani si to neuvedomujem. To sklo sa hneď prispôsobuje.
Ja mám už druhý rok dioptrické s magnetickým klipom a som s nimi spokojná. Mala som kedysi aj tie so štipcovým klipom a boli otrasné. Potom som mala priamo dioptrické slnečné sklá, tam bol problém to prehadzovanie okuliarov. Mne ten magnetický klip vyhovuje na šoférovanie, lebo to mám za tri sekundy hore alebo dole. Kamoška zase mala tie stmavovacie, ale stačilo aby bol svetlejší interiér a už jej tmavli alebo keď vošla dovnútra, tak trvalo na môj pomer dosť dlho kým boli číre.
Tak som bola dnes a vybrala som si aj na odporúčanie v optike, tie s klipom. Tak uvidím aké budú, ale ďakujem za rady.

Ahoj, dcéra má dioptrické s magnetickým klipom a drží vynikajúco. Na druhé okuliare (bez magnetov v ráme) som jej kúpila ten univerzálny klip so štipcom, ale to sa jej nechce nasádzať a ani to nedrží tak dobre.