Máte skúsenosti s vertikálnou naparovacou žehličkou?
Ahojte,mate niektora doma zehlicku, taku tu vertikalnu naparovaciu? Ak ano,ste spokojne? Nemam miesto moc na zehliacu dosku a preferovala by som nieco take. Dokaze to v pohode vyzehlit koselu? Dakujem. A prosim podelte sa aj s konkretnou znackou/model
mám steamery a mám aj vertikálnu žehlicu dosku
používam to na denné žehlenie
ale také to poriadne žehlenie, košele do oblekov, komplikovane nariasené sukne a pod - to žehlím klasicky
Mame takú v práci a domov by som nikdy nechcela. Ma výhodu ze s nou môžeš žehliť všetky materiály aj napr kozenku alebo plst, či zľahka vlnu ale je to len parenie, nepomôže keď budeš potrebovať vyzehlit niečo viac pokrčené, na to treba práve klasickou naparovackou pritlačiť o dosku. Oplatí sa mat ručný naparovac na jemné materiály co sa rýchlo krcia a ľahko narovnaju, veľká nie. Ešte to aj dlho trvá kým vyzehlis oproti klasike. Ak nemáš miesto na dosku nerozmýšľala si nad takou malou na stôl? Ma to kamarátka co býva v garsónke
Keby to mala byť jediná žehlička čo mám tak mám na rukách také bicáky že dovidenia :D

Mám konkrétne Philips 8000 Series GC810/20, ak myslíš takú. Určite to nie je na bežné žehlenie, trvá to dlho, keď chceš dokonalo vyžehliť, aj tri krát idem doplniť vodu. Čiže žehlím tým košeľe, šaty, ktoré majú preklady, a klasickou sa nedajú ožehliť dobre, atď. A beriem ju ešte na dovolenky 🙂