Máte skúsenosti so spoločnosťou Faba Capital?
Prosím vás, má niekto skúsenosti so spoločnosťou Faba Capital? Fungujú na trhu už 6 rokov, ale našla som len pár neoverených recenzií z minulého roka.
A čo s nimi chceš robiť?
@anonym_c8718f dostala som ponuku na investovanie tam.
@anonym_c8718f dostala som ponuku na investovanie tam.
@anonym_autor to by som určite nerobil.
@anonym_autor to by som určite nerobil.
@anonym_c8718f a môžem vedieť aj nejaký dôvod? pokojne aj do pošty, ak nechceš takto verejne. totiž, známy ma tam silno láka, ale ja som hodne opatrná. preto som zháňala nejaké recenzie, ibaže je toho skoro nula nula nič.
Skôr sa spýtaj seba, aký máš ty dôvod tam investovať... To, že ťa známy láka je dosť blbý dôvod
Keď niekam investovať, tak iba cez overené spoločnosti ako portu, finax alebo overeného brokera ako xtb, interactive brokers
Skôr sa spýtaj seba, aký máš ty dôvod tam investovať... To, že ťa známy láka je dosť blbý dôvod
Keď niekam investovať, tak iba cez overené spoločnosti ako portu, finax alebo overeného brokera ako xtb, interactive brokers
@anonym_c8718f ja som ti vďačná, že si napísal, ale neznášam, keď mi niekto povie svoj názor bez zdôvodnenia. ja už fakt neviem, kde mám tie informácie zisťovať. toto je jediné, čo som našla ale je to fakt len pár príspevkov a len v minulom roku. ako som písala, som veľmi opatrná a vždy sa snažím vopred si zistiť o danej veci čo najviac info. Táto spoločnosť sa zaoberá nákupom patentov, zainvestuje do nich a následne ich so ziskom predá. Len nechápem, je na trhu 6 rokov tu na Slovensku a nič okrem tohoto k nej nemôžem nájsť.
https://nazory.kurzy.cz/nazory/A-V-T-60239/
@anonym_c8718f ja som ti vďačná, že si napísal, ale neznášam, keď mi niekto povie svoj názor bez zdôvodnenia. ja už fakt neviem, kde mám tie informácie zisťovať. toto je jediné, čo som našla ale je to fakt len pár príspevkov a len v minulom roku. ako som písala, som veľmi opatrná a vždy sa snažím vopred si zistiť o danej veci čo najviac info. Táto spoločnosť sa zaoberá nákupom patentov, zainvestuje do nich a následne ich so ziskom predá. Len nechápem, je na trhu 6 rokov tu na Slovensku a nič okrem tohoto k nej nemôžem nájsť.
https://nazory.kurzy.cz/nazory/A-V-T-60239/
@anonym_autor nechcel som ti písať zdroje, lebo som ti nechcel vnucovať svoje názory. Každý verí niečomu inému. Ja by som ti odporučil príručku investovania na dubec.com alebo chod na web xtb.sk, čo je seriózny broker regulovaný NBS, a tam si nájdu vzdelávanie o investovaní
@anonym_autor nechcel som ti písať zdroje, lebo som ti nechcel vnucovať svoje názory. Každý verí niečomu inému. Ja by som ti odporučil príručku investovania na dubec.com alebo chod na web xtb.sk, čo je seriózny broker regulovaný NBS, a tam si nájdu vzdelávanie o investovaní
@anonym_c8718f dubec, to je ten, ktorý investuje do nehnuteľností? hľadala som tu odpovede, ale zdá sa, že som ich ani tu nenašla. písal si, že to by si nerobil, ale žiadny konkrétny argument. už som bola rada, že som niekoho našla, keď si písal, že to by si nerobil. myslela som, že máš na to nejaký dôvod, skúsenosť, vedomosť o tejto spoločnosti.
Áno, Dubec je ten developer, ktorý investuje do ETF.
Hovoríš, že to nikto nenapíše dôvod, ale pritom dôvod píšeš sama, prečo do tej spoločnosti neinvestovať.
Zober si príklad XTB. Broker. Má seriózny web, je regulovaný NBS, vieš na neho nájsť recenzie....
A o Faba Capital nevieš nájsť nič.
To je za mňa dostatočný dôvod, prečo do Faba nedať ani euro. Tebe to nestačí? Tak veľa šťastia
Áno, Dubec je ten developer, ktorý investuje do ETF.
Hovoríš, že to nikto nenapíše dôvod, ale pritom dôvod píšeš sama, prečo do tej spoločnosti neinvestovať.
Zober si príklad XTB. Broker. Má seriózny web, je regulovaný NBS, vieš na neho nájsť recenzie....
A o Faba Capital nevieš nájsť nič.
To je za mňa dostatočný dôvod, prečo do Faba nedať ani euro. Tebe to nestačí? Tak veľa šťastia
@anonym_c8718f po pravde som čakala jasnú odpoveď, prečo do tejto spoločnosti neinvestovať alebo investovať. tvoje odpovede sú nejasné, nič presné si nepovedal. všeobecné frázy si dokážem aj ja dovtípiť. áno, máš pravdu, že keď človek nevie dohľadať, je to podozrivé, ale mňa skôr zaujímalo, či je niekto, kto vie, čo to je za firma. vieš ty s čím obchoduje? takéto nejaké informácie som hľadala a čo sa týka toho XTB, ktoré tu spomínaš, ani oni nemajú práve najlepšie recenzie. rozdiel je len v tom, že o XTB bez problémov nachádzam skúsenosti od investorov aj na zahraničných stránkach narozdiel od FABY. preto ma zaujímalo, či je vôbec niekto, kto vie, čo sú zač, má s nimi skúsenosti.... ono môžu byť dva dôvody, prečo o nich nemôžem takmer nič nájsť. buď je to spoločnosť s obrovskými výnosmi a chcú mať len úzky okruh investorov, aby každý mal čo najväčší zisk alebo zámerne kontrolujú a blokujú negatívne, resp. akékoľvek recenzie lebo sú to podvodníci.

A čo s nimi chceš robiť?