Odporučte práčku so sušičkou na vežu
Ženy, zbláznim sa už, odporučte mi práčku a na ňu sušičku, s ktorou ste fakt spokojné.
Ďakujem.
My mame Bosch a sme spokojni
Práčku mám Candy a sušičku Philco. Neviem, či táto info pomoze
To aj bezpečne funguje, ak je to na sebe? Veď oba spotrebiče vibrujú, práčka aj podskakuje....len sa pýtam.
To aj bezpečne funguje, ak je to na sebe? Veď oba spotrebiče vibrujú, práčka aj podskakuje....len sa pýtam.
@anonym_96220a my máme na práčke medzikus a natom je sušička . Už niesu veľmi také práčky ako kedysi že ju držal len kábel lebo inak by skončila až v obývačke. Takže je to bezpečné
@anonym_96220a anofunguje to. mame to tak roky tiez s medzikusom 🙂
@anonym_96220a Plánujeme medzkus.
Ja ti poviem, len vo si nekup - LG. Mam pracku so susickou ale niesom spokojna
Ja mám tiež LG, práčku aj sušičku, už šiesty rok a som maximálne spokojná. Kupovala som v takej súprave asi z Nay, alebo z podobného obchodu.
My sme akurat teraz kupili pracku aj susicku Siemens. Predtym sme mali AEG, 25 rokov, cize dobre, ale predavac hovoril, ze AEG uz nie je co bolo a Siemens je najlepsia.

AEG urcite 100%