Oplatí sa kupovať taniere z Tchiba?
Baby oplatia sa kupovať taniere z Tchiba? Vôbec neviem čo sa stalo, no tanier sa rozbil a nik si nie je vedomý, že by to spravil. Boli nakope a tento odlomený bol naspodku.
Sú taniere z tejto stránky kvalitné?
tak evidentne niekto tresol vrchny tanier a spodny to nevydrzal ...
@anonym_autor
@anonym_autor ja mam odtial 4 taniere na cestoviny uz asi 10 rokov. Stale su ok, ale su kameninove, nie kvalitny porcelan, takze farba sa uz trochu v umyvacke zosuchala.
tak evidentne niekto tresol vrchny tanier a spodny to nevydrzal ...
@anonym_dd391f dávala som ich na seba ja veľmi opatrne a ešte sa mi to nestalo. Pre istotu sa pýtam, lebo čakám objednávku.
Ahoj,mám zopár tanierov z Tchiba už dlho,ale toto sa mi ešte nestalo.
@kikulienkadd ďakujem, lebo sú krásne tak som doobjednala a chcela by som, aby nám vydržali.
Ja som kupovala v tchibo sadu porcelanovych salok na kavu a vsetky po zaliati horucovou vodou popraskali, reklamovala som a vratili mi peniaze, ale porcelan by som tam uz nekupila. Potom mam este ine hrnceky z tchiba uz x rokov, tie sice drzia, ale farba z nich dost rychlo zliezla pri pouzivani umyvacky. Skus este pozriet recenzie na tchibo.de na konkretne produkty, zvycajne tam byva dost recenzii. Sk stranka negativne recenzie nezverejnuje vacsinou.
Ja som kupovala v tchibo sadu porcelanovych salok na kavu a vsetky po zaliati horucovou vodou popraskali, reklamovala som a vratili mi peniaze, ale porcelan by som tam uz nekupila. Potom mam este ine hrnceky z tchiba uz x rokov, tie sice drzia, ale farba z nich dost rychlo zliezla pri pouzivani umyvacky. Skus este pozriet recenzie na tchibo.de na konkretne produkty, zvycajne tam byva dost recenzii. Sk stranka negativne recenzie nezverejnuje vacsinou.
@2medvede ďakujem.
Z tchiba je food i nonfood kvalitny. Nakupijem tam roky a vsetko ok, nikdy sa mi same nic netozbilo a neroztrhlo.
@2medvede jo, otazne, ci su do umyvacky vhodne. Nie vsetko tam smie, a velakrat nie to, co ma nejake obrazky, ci aplikacie, lebo tie zlezu

@anonym_autor