icon

Oplatí sa kupovať taniere z Tchiba?

28. mar 2026

Baby oplatia sa kupovať taniere z Tchiba? Vôbec neviem čo sa stalo, no tanier sa rozbil a nik si nie je vedomý, že by to spravil. Boli nakope a tento odlomený bol naspodku.
Sú taniere z tejto stránky kvalitné?

autor
28. mar 2026

@anonym_autor

anonym_dd391f
28. mar 2026

tak evidentne niekto tresol vrchny tanier a spodny to nevydrzal ...

simsalabim
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor ja mam odtial 4 taniere na cestoviny uz asi 10 rokov. Stale su ok, ale su kameninove, nie kvalitny porcelan, takze farba sa uz trochu v umyvacke zosuchala.

autor
28. mar 2026
@anonym_dd391f

tak evidentne niekto tresol vrchny tanier a spodny to nevydrzal ...

@anonym_dd391f dávala som ich na seba ja veľmi opatrne a ešte sa mi to nestalo. Pre istotu sa pýtam, lebo čakám objednávku.

kikulienkadd
28. mar 2026

Ahoj,mám zopár tanierov z Tchiba už dlho,ale toto sa mi ešte nestalo.

autor
28. mar 2026
@kikulienkadd

Ahoj,mám zopár tanierov z Tchiba už dlho,ale toto sa mi ešte nestalo.

@kikulienkadd ďakujem, lebo sú krásne tak som doobjednala a chcela by som, aby nám vydržali.

2medvede
28. mar 2026

Ja som kupovala v tchibo sadu porcelanovych salok na kavu a vsetky po zaliati horucovou vodou popraskali, reklamovala som a vratili mi peniaze, ale porcelan by som tam uz nekupila. Potom mam este ine hrnceky z tchiba uz x rokov, tie sice drzia, ale farba z nich dost rychlo zliezla pri pouzivani umyvacky. Skus este pozriet recenzie na tchibo.de na konkretne produkty, zvycajne tam byva dost recenzii. Sk stranka negativne recenzie nezverejnuje vacsinou.

autor
28. mar 2026
@2medvede

Ja som kupovala v tchibo sadu porcelanovych salok na kavu a vsetky po zaliati horucovou vodou popraskali, reklamovala som a vratili mi peniaze, ale porcelan by som tam uz nekupila. Potom mam este ine hrnceky z tchiba uz x rokov, tie sice drzia, ale farba z nich dost rychlo zliezla pri pouzivani umyvacky. Skus este pozriet recenzie na tchibo.de na konkretne produkty, zvycajne tam byva dost recenzii. Sk stranka negativne recenzie nezverejnuje vacsinou.

@2medvede ďakujem.

olifcek
29. mar 2026

Z tchiba je food i nonfood kvalitny. Nakupijem tam roky a vsetko ok, nikdy sa mi same nic netozbilo a neroztrhlo.

olifcek
29. mar 2026
@2medvede

@2medvede jo, otazne, ci su do umyvacky vhodne. Nie vsetko tam smie, a velakrat nie to, co ma nejake obrazky, ci aplikacie, lebo tie zlezu