Používaný kávovar DeLonghi Dynamica Plus. Oplatí sa kúpiť?
Zdravim mam moznost kupit pouzivany kavovar delongi dynamica plus 4 rocny 3000 kav a 35 odvapneni, za 200€ je to dobra kupa? Sa trochu bojim aby sa do par mesiacov nepokazil….
@dominik2795 Delonghi su dobre kavovary, ale tak samozrejme nikto ti nepovie, ci sa prave ten tvoj nepokazi... Ja mam Delonghi Magnifica S, ma urobenych takmer 8 tisic kav, chudak neodvapnujem ho pravidelne, ale fici ako ma (klopem).
Ja som našu magneficu S 2 roky používanú predala za 170€ pred 3 rokmi .A teraz mame 3 roky prima donnu class tiež ho neodvapnujem pravidelne 🙈ale frci ako ma 😁
Už ma ak nádobu s napenovacom ?
Ja som našu magneficu S 2 roky používanú predala za 170€ pred 3 rokmi .A teraz mame 3 roky prima donnu class tiež ho neodvapnujem pravidelne 🙈ale frci ako ma 😁
Už ma ak nádobu s napenovacom ?
@cucana23 ano ma
mám 1 v robote a druhý doma, oba už boli v servise kvôli pokazenému mlynčeku a tesneniu, ale sú to skvelé kávovary, ja odvápňujem pravidelne a používam filtrovanú vodu - servis ma stál okolo 70 Eur
mám 1 v robote a druhý doma, oba už boli v servise kvôli pokazenému mlynčeku a tesneniu, ale sú to skvelé kávovary, ja odvápňujem pravidelne a používam filtrovanú vodu - servis ma stál okolo 70 Eur
@anonym_ab33f5 aj vies prosim ta po kolkych kavach bol ten servis? Teraz maju kolko najazdene prosim ta?
máme ich nejakých 8 rokov každý, a robíme cca 5-6 káv denne (na každom), v servise bol jeden ešte v záruke a druhý asi pred rokom
@dominik2795
Ja by som nekupil nasa Magnifica bola teraz opravovana po troch rokoch 90€ zacala tiect, pritom bolo vsetko pravidelne robene. Co nam opravar povedal aj ked su to dobre kavovary nie su komercnej kvality, a v nasom pripade si myslel ze to bolo nastavenue na max. ( kava mleta na super jemno plus typ zrn?) Ale aj na chate mame drahsi model bez problemov.
@dominik2795
Ja by som nekupil nasa Magnifica bola teraz opravovana po troch rokoch 90€ zacala tiect, pritom bolo vsetko pravidelne robene. Co nam opravar povedal aj ked su to dobre kavovary nie su komercnej kvality, a v nasom pripade si myslel ze to bolo nastavenue na max. ( kava mleta na super jemno plus typ zrn?) Ale aj na chate mame drahsi model bez problemov.
@anonym_f7b2cc tak 90€ je sice dost ale tak furt lepsie 200€ + 90€ ako 600€ za novy

Ja som svoju 3 či 4 ročnú Krups predala za 100 eura