Používate naparovač odevov Philips namiesto žehličky?
Prosím vás, máte niekto ručný naparovač odevov Philips?
Neznášam vyťahovať žehliacu dosku kvôli jednej blúzke alebo šatám. Naparovač vyzerá prakticky - zavesiť vec na vešiak, prejsť parou a hotovo. Len neviem, či je to v realite také jednoduché, alebo to iba trochu zvlhčí látku a záhyby ostanú.
Používate ho namiesto žehličky?
ja som objavila teplu vodu... v DM maju taky sprej ktory ked nasprejujes, tak za chvilu sa ususi a vyhladi... najvacsim mojim problemom boli vzdy dovolenky, kedze tam som odmietala trepat aj zehlicku a nemienim investovat do naparovaca... takze len maly rozprasovac staci.
Mám to, a používam to oveľa častejšie ako žehličku, mám ten naparovac vždy poruke v šatníku a keď niečo potrebujem prebehnúť je to praktické. Na klasicke košele je to slabé ale napríklad na trička, blúzky, polokosele či tie extra dlhé a široké nohavice je to za mna najväčší pomocník. V podstate keď je nejaký záhyb, ta naparovacia plocha sa da pritlačiť a da sa to s ňou zazehlit rovnako ako so žehličkou
ja som objavila teplu vodu... v DM maju taky sprej ktory ked nasprejujes, tak za chvilu sa ususi a vyhladi... najvacsim mojim problemom boli vzdy dovolenky, kedze tam som odmietala trepat aj zehlicku a nemienim investovat do naparovaca... takze len maly rozprasovac staci.
@katkaseiner ako sa volá ten malý rozprašovač z DM, prosím ?
@laurika999 toto je ten druhy, ale ten som napr.nezohnala
@laurika999 len tolko ze na cestu som si kupila maly rozprasovac - z tej sekcie na cestovanie take male balenia - a tam si prelejem trochu... nenosim celu flasu 500ml
@anonym_autor kúpila som pred 2 týždňami. Košeľu som zehlila asi 15 minút. Za ten čas som mohla mat vytiahnutu a schovanu žehliaca dosku 3krat.... košeľa navyše ostala mokrá takže som musela čakať kým vyschne
Vyhodené peniaze.
Nenahradi zehlicku ani omylom
Nemam philips, ale tefal, aj s tou podlozkou, co sa zavesi na dvere a je to pecka... ja som napr odvtedy klasicku zehlicku asi ani nevytiahla. 95% veci krasne vyzehli, za par sekund, netreba rozkladat zehl dosku. Len supnem do elektriny, za 45 sekund je pripravena. Najlepsia vec na svete. Ale tak urcite sa to neda porovnat s nejakymi naparovacmi za 30 eur.
Mám naparovac Philips - ako som vyskúšala tak som ho aj odložila a už je asi 2 roky schovany, za mňa neskutočná blbosť, ani náhodou nie sú tie veci tak vyžehlené paradne ako klasickou žehličkou. Ale čo som si teraz posledný polrok strašne obľúbila je žehliaci panák - mám Klarstein a mužove košele, tričká a nohavice už nezehlim vôbec, navleciem na panáka a zapnem 😀

Za mna blbost, lepsie a rychlejsie vyzehlim zehlickou. Muz to kupil, lebo tiez v tom videl spasu - ale ja som si len vzdy dopalila prsty, lebo presne bluzky, kosele a saty, kde treba dobre zazehlit niektore casti, boli s tym naparovacom tazko dostupne. Ale viem si to predstavit na zaclony a zavesy...
u nas, po prvotnom nadseni, stoji ten naparovac v skrini uz asi 4 roky 🫣