icon

Práčka s predným plnením pre rodinu s deťmi

mariamay
Dnes o 13:07

Ahojte priatelia. Poraďte s akou práčou spredu plnenou, od 9 kg, máte dobré skúsenosti ..kupovaná posledné mesiace až rok...konkrétnu značku a typ ..máme 3 chalanov, periem často.. Ďakujem

alma34
Dnes o 13:39

@mariamay BOSCH WGG242Z2CS Séria 6 teraz 2 mesiace ju máme, predtým trikrát Samsung 10kg začali búchať ložiská, pôvodne sme kúpili aj teraz Samsung 11kg na tretí deň začala vydávať zvuky, hneď sme ju vymenili za túto Boschku. Za mňa už Samsung nikdy viac.

anonym_1617de
Dnes o 13:41

@mariamay Tiež máme novú Samsung a neodporúčam. Nikdy viac, len mi nervy robí.

anonym_986a76
Dnes o 13:53

LG. Typ si zisti, kupovali sme už dávnejšie , nie pred rokom ako si požadovala.

anonym_75df02
Dnes o 13:55

@mariamay kupovať skôr osvedčených výrobcov ako Miele, AEG, Bosch, Electrolux..., alebo sa spýtať opravára bielej techniky, ktoré áno a ktoré nie. Po osobnej, resp. blízkej skúsenosti nie Whirlpool a ani Candy. Áno, spokojnosť s oveľa staršími LG môžem potvrdiť. Otázne je, aké sú dnešné, nákladovo optimalizované.

jankadr
Dnes o 14:06

LG,mala som 12 rokov a teraz sme kupovali novú na 13 kg,parada

beata_k
Dnes o 14:14

Mam LG asi 3 roky a to jej AI sa vzdy psychicky ruca ked ma zmykat. Uz nikdy LG 🫤

zuzubb007
Dnes o 14:18

Mám obyčajnú lacnú Beko za 350 eur a je extrémna, na 8 kg prádla za mňa top na takú značku šlape ako hodinky, super programy, predtým som mala tiež Beko 10 rokov išla bez jedinej chybičky dvakrát denne prala nonstop, takže za mňa kvalita za lacnú cenu

kikadzi
Dnes o 14:22
@anonym_1617de

@mariamay Tiež máme novú Samsung a neodporúčam. Nikdy viac, len mi nervy robí.

@anonym_1617de aj mne ponožky mi necháva v tom tesnení a vôbec ich nevyperie

sisaka
Dnes o 14:25

Mali sme LG 17 rokov, ešte funkčnú sme darovali a kúpili sme novú. AI sa nám na nej nerúca, funguje tak ako má, prečítaj si recenzie na internete, vždy vyhrava jednoznačne LG ak chceš práčku, ktorá vydrží a nekazí sa. Ak máš iné kritéria možno bude vyhovovať aj iná značka.

kikulienkadd
Dnes o 16:02

Ahoj, neodporúčam LG. Keby som si kupovala novú idem do Bosch (mala som roky predtým).

saxalendra
Dnes o 16:02

LG, 10 kg prádla, siedmy rok. 10 rokov záruka na motor. Ide bez chyby. To je typ bez AI. Čo mi aj chýba.

anjelic
Dnes o 16:39

Mali sme Samsung na 7 kg prádla roky, odišla elektronika a zas sme kupovali Samsung (typ je z appky, ktorú mám nainštalovanú v mobile)

jana564
Dnes o 17:09
@beata_k

Mam LG asi 3 roky a to jej AI sa vzdy psychicky ruca ked ma zmykat. Uz nikdy LG 🫤

@beata_k presne mame 3 ročnú LG a zmýšľanie nie a nie rozbehnúť, niekedy pomôže ak na ňu sadnem 😆

simona92101
Dnes o 17:18

@mariamay samsung eco bubble,mame 3 male deti,periem denne.maximalna spokojnost