Práčka s predným plnením pre rodinu s deťmi
Ahojte priatelia. Poraďte s akou práčou spredu plnenou, od 9 kg, máte dobré skúsenosti ..kupovaná posledné mesiace až rok...konkrétnu značku a typ ..máme 3 chalanov, periem často.. Ďakujem
@mariamay Tiež máme novú Samsung a neodporúčam. Nikdy viac, len mi nervy robí.
LG. Typ si zisti, kupovali sme už dávnejšie , nie pred rokom ako si požadovala.
@mariamay kupovať skôr osvedčených výrobcov ako Miele, AEG, Bosch, Electrolux..., alebo sa spýtať opravára bielej techniky, ktoré áno a ktoré nie. Po osobnej, resp. blízkej skúsenosti nie Whirlpool a ani Candy. Áno, spokojnosť s oveľa staršími LG môžem potvrdiť. Otázne je, aké sú dnešné, nákladovo optimalizované.
Mam LG asi 3 roky a to jej AI sa vzdy psychicky ruca ked ma zmykat. Uz nikdy LG 🫤
Mám obyčajnú lacnú Beko za 350 eur a je extrémna, na 8 kg prádla za mňa top na takú značku šlape ako hodinky, super programy, predtým som mala tiež Beko 10 rokov išla bez jedinej chybičky dvakrát denne prala nonstop, takže za mňa kvalita za lacnú cenu
Mali sme LG 17 rokov, ešte funkčnú sme darovali a kúpili sme novú. AI sa nám na nej nerúca, funguje tak ako má, prečítaj si recenzie na internete, vždy vyhrava jednoznačne LG ak chceš práčku, ktorá vydrží a nekazí sa. Ak máš iné kritéria možno bude vyhovovať aj iná značka.
Ahoj, neodporúčam LG. Keby som si kupovala novú idem do Bosch (mala som roky predtým).
LG, 10 kg prádla, siedmy rok. 10 rokov záruka na motor. Ide bez chyby. To je typ bez AI. Čo mi aj chýba.
@mariamay samsung eco bubble,mame 3 male deti,periem denne.maximalna spokojnost

@mariamay BOSCH WGG242Z2CS Séria 6 teraz 2 mesiace ju máme, predtým trikrát Samsung 10kg začali búchať ložiská, pôvodne sme kúpili aj teraz Samsung 11kg na tretí deň začala vydávať zvuky, hneď sme ju vymenili za túto Boschku. Za mňa už Samsung nikdy viac.