icon

Prečo sa vyhnúť tehotenskému vankúšu Ceba Baby?

Dnes o 13:59

Totalna hovadina za 40 eur!!!! vsetci na modrom koniku to chvalili ake je to super na spanie v tehotenstve mna z toho tak boli chrbat ze do rana nespim. tie mikroperlicky sa hned po tyzdni zosypali na jednu stranu takze v strede mam len prazdnu latku a na krajoch tvrde gule. neda sa to ani poriadne vytvarovat. uplne vyhodene prachy, stary obycajny vankus spravi lepsiu sluzbu ako tato predrazena znackova chujovina. roztrhla by som to od jedu a tie guličky vysypala predajcovi do ksichtu.

anonym_2e4153
Dnes o 14:07

@anonym_autor no, tak si si ulavila... Hurá👏👏 si predstav, že niekomu niektoré veci vyhovujú, niekomu nie... Stačí napísať slušnú recenziu, že tebe to nevyhovuje a koniec. A snažila by som sa to predať na nejakej platforme a nefnukat, aby sa mi aspoň niečo vrátilo...

anonym_7d16c9
Dnes o 14:12

Recenzia slušná je🙂a áno máš pravdu 👍

anonym_7304ff
Dnes o 14:28
@anonym_2e4153

@anonym_autor no, tak si si ulavila... Hurá👏👏 si predstav, že niekomu niektoré veci vyhovujú, niekomu nie... Stačí napísať slušnú recenziu, že tebe to nevyhovuje a koniec. A snažila by som sa to predať na nejakej platforme a nefnukat, aby sa mi aspoň niečo vrátilo...

@anonym_2e4153 ja sa zase divim, ze niekto dokaze predat vec o ktorej vie, ze je na prd… ja by som to nemohla, ale asi aj preto som chudobna 😁

anonym_98eb26
Dnes o 14:45

Co sa cudujes ked si kupis plneny gulickami,mas rozmyslat predtym, nez nieco kupis.
Skus tento je bozsky a hlavne drzi svoj tvar.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...

anonym_b9b586
Dnes o 16:55

Baby nevyspatá tehuľka je masaker ,nedráždite ju .
Ale nie ,vážne. Viem si predstaviť ako sa citis . Ja som síce nemala vankúš no spat som nemohla aj tak. Mna zas trápila extrémne zaha . A celkovo . Nikdy som nekupovala, take veci . Ak som chcela ,ako aj ty pises . Vankúš urobí službu tiež. Alebo zrolovana perina . Do čoho, ale investuj je ,kvalitný nosič pre bábätko. Ostane sú zbytočnosti.

anonym_17fda4
Dnes o 17:22

@anonym_autor netreba kupovať každú hovadinu. Mas poucenie do budúcna. Snáď to zuzitkujes

vevesh
Dnes o 17:26

Chapem ta, ze si sa nevyspala, prajem ti, aby sa ti podarilo vyspat nabuduce. Mna by len zaujimalo, ako sa ti podarilo tie gulicky do gule zlepit🤔🤔tie gulicky su nezlepitelne🤔🤔a vysavat by si to urcite nechcela, este rok by si ich nachadzala kade tade po dome....
PS: ten vankus je uz okolo 20 rokov moj najlepsi kamos na spanie, kedze spim na bruchu a v tehotenstve to bolo dost nemozne....

buvadlo13
Dnes o 17:57

Ja som mala taký z Lidla a tiež to boli nervy. Mne sa osvedčil
https://www.feedo.sk/babymatex-polstar-na-kojen...

Mám ho síce v staršej verzii z vinted,ale som spokojná a drží stále rovnaky tvar.