Prečo sa vyhnúť tehotenskému vankúšu Ceba Baby?
Totalna hovadina za 40 eur!!!! vsetci na modrom koniku to chvalili ake je to super na spanie v tehotenstve mna z toho tak boli chrbat ze do rana nespim. tie mikroperlicky sa hned po tyzdni zosypali na jednu stranu takze v strede mam len prazdnu latku a na krajoch tvrde gule. neda sa to ani poriadne vytvarovat. uplne vyhodene prachy, stary obycajny vankus spravi lepsiu sluzbu ako tato predrazena znackova chujovina. roztrhla by som to od jedu a tie guličky vysypala predajcovi do ksichtu.
Recenzia slušná je🙂a áno máš pravdu 👍
@anonym_autor no, tak si si ulavila... Hurá👏👏 si predstav, že niekomu niektoré veci vyhovujú, niekomu nie... Stačí napísať slušnú recenziu, že tebe to nevyhovuje a koniec. A snažila by som sa to predať na nejakej platforme a nefnukat, aby sa mi aspoň niečo vrátilo...
@anonym_2e4153 ja sa zase divim, ze niekto dokaze predat vec o ktorej vie, ze je na prd… ja by som to nemohla, ale asi aj preto som chudobna 😁
Co sa cudujes ked si kupis plneny gulickami,mas rozmyslat predtym, nez nieco kupis.
Skus tento je bozsky a hlavne drzi svoj tvar.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...
Baby nevyspatá tehuľka je masaker ,nedráždite ju .
Ale nie ,vážne. Viem si predstaviť ako sa citis . Ja som síce nemala vankúš no spat som nemohla aj tak. Mna zas trápila extrémne zaha . A celkovo . Nikdy som nekupovala, take veci . Ak som chcela ,ako aj ty pises . Vankúš urobí službu tiež. Alebo zrolovana perina . Do čoho, ale investuj je ,kvalitný nosič pre bábätko. Ostane sú zbytočnosti.
@anonym_autor netreba kupovať každú hovadinu. Mas poucenie do budúcna. Snáď to zuzitkujes
Chapem ta, ze si sa nevyspala, prajem ti, aby sa ti podarilo vyspat nabuduce. Mna by len zaujimalo, ako sa ti podarilo tie gulicky do gule zlepit🤔🤔tie gulicky su nezlepitelne🤔🤔a vysavat by si to urcite nechcela, este rok by si ich nachadzala kade tade po dome....
PS: ten vankus je uz okolo 20 rokov moj najlepsi kamos na spanie, kedze spim na bruchu a v tehotenstve to bolo dost nemozne....
Ja som mala taký z Lidla a tiež to boli nervy. Mne sa osvedčil
https://www.feedo.sk/babymatex-polstar-na-kojen...
Mám ho síce v staršej verzii z vinted,ale som spokojná a drží stále rovnaky tvar.

@anonym_autor no, tak si si ulavila... Hurá👏👏 si predstav, že niekomu niektoré veci vyhovujú, niekomu nie... Stačí napísať slušnú recenziu, že tebe to nevyhovuje a koniec. A snažila by som sa to predať na nejakej platforme a nefnukat, aby sa mi aspoň niečo vrátilo...