Prenosný nočník: Ktorý je najlepší na výlety?

30. jún 2026

Dobry den, videla som uz prispevky ohladne prenosneho nocnika, no mna zaujimaju vase nazery ktory je najlepsi, ( rozkladanie, prenosnost, sedenie...). Ide o to ze maly chce kakat len do nocnika, verim ze sa to zlepsi a popracujeme na tom ( prosim ziadne komentare ze skusat, alebo pockat, kazde dieta je ine a neviete ci nema nejaky zdravotny problem). Cize ked chceme chodit na vylety , a kaka 2x za den ale nikdy samozrejme neviem kedy nie je ziaden stroj 🙂 tak by som chcela mat nieco so sebou, presla som internet je ich vela, ale budem rada za osobne skusenosti.
prikladam jeden co mam vyhliadnuty.

autor
anonym_a1cc1c
30. jún 2026

@winkysmile síce si sa pýtala na niečo iné, ale syn tiež vonku dlho používal nočník. Ale my sme to riešili klasickým nočníkom, ktorý sme mali v aute.

tanyan
30. jún 2026

Ja som mala tiež v aute klasický nočník. Pred použitím som naň "natiahla" mikroténové vrecko, aby som potom ten poklad len zabalila, vyhodila a čistý nočník vrátila do auta.

autor
30. jún 2026

ano aj tak som uvazovala, ale ked nepojdem auto, tak z ihriska to mame 15 min, peso, pripadne odrazadlom 6 ale ked mu bude treba tak asi nebojde na nom🙂 alebo v meste ked budem na opacnom konci , v zoo ,na farme, planujem rozne akcie cez leto, a len teraz je 3 tyzden bez plienok. tak hladam aj do rupsaka nieco , chodim vela sama, takze vsetko sa snazim premysliet , co potrebujem , a tak , 🙂 viem niekto to neriesi ale ja som taka.

katusik456
30. jún 2026

Nosíme si tento. Teraz sme len začali, syn ma 2 roky koncom leta. Je super, pohodlný, skladny, nedá sa úplne poskladať proste ako taký kufrík a vyzerá oveľa schopnejšie alo ten čo si tu dávala ty