icon

Prenosný nočník: Ktorý je najlepší na výlety?

winkysmile
30. jún 2026

Dobry den, videla som uz prispevky ohladne prenosneho nocnika, no mna zaujimaju vase nazery ktory je najlepsi, ( rozkladanie, prenosnost, sedenie...). Ide o to ze maly chce kakat len do nocnika, verim ze sa to zlepsi a popracujeme na tom ( prosim ziadne komentare ze skusat, alebo pockat, kazde dieta je ine a neviete ci nema nejaky zdravotny problem). Cize ked chceme chodit na vylety , a kaka 2x za den ale nikdy samozrejme neviem kedy nie je ziaden stroj 🙂 tak by som chcela mat nieco so sebou, presla som internet je ich vela, ale budem rada za osobne skusenosti.
prikladam jeden co mam vyhliadnuty.

winkysmile
autor
30. jún 2026
anonym_a1cc1c
30. jún 2026

@winkysmile síce si sa pýtala na niečo iné, ale syn tiež vonku dlho používal nočník. Ale my sme to riešili klasickým nočníkom, ktorý sme mali v aute.

tanyan
30. jún 2026

Ja som mala tiež v aute klasický nočník. Pred použitím som naň "natiahla" mikroténové vrecko, aby som potom ten poklad len zabalila, vyhodila a čistý nočník vrátila do auta.

winkysmile
autor
30. jún 2026

ano aj tak som uvazovala, ale ked nepojdem auto, tak z ihriska to mame 15 min, peso, pripadne odrazadlom 6 ale ked mu bude treba tak asi nebojde na nom🙂 alebo v meste ked budem na opacnom konci , v zoo ,na farme, planujem rozne akcie cez leto, a len teraz je 3 tyzden bez plienok. tak hladam aj do rupsaka nieco , chodim vela sama, takze vsetko sa snazim premysliet , co potrebujem , a tak , 🙂 viem niekto to neriesi ale ja som taka.

katusik456
30. jún 2026

Nosíme si tento. Teraz sme len začali, syn ma 2 roky koncom leta. Je super, pohodlný, skladny, nedá sa úplne poskladať proste ako taký kufrík a vyzerá oveľa schopnejšie alo ten čo si tu dávala ty