Reálne skúsenosti s PDF metódou
Máte niekto skúsenosť s týmto produktom?
Ahoj kúpil som kurz od Daniela jedličku, jeho kurz PDF metóda a raketový štart. Spolu asi 130e. Na stránke garantuje : „Začni predaj už v rámci 24 hodín.“
„Záruka prvého predaja do 24 hodín.“
„Spusti akékoľvek PDF z Raketového Štartu presne podľa mojich inštrukcií. Ak nezískaš svoj prvý predaj do 24 hodín od spustenia reklám, vrátim ti celú sumu.“
A táto posledná garancia ma presvedčilo skúsim to ak do 24 hod nezarobím podľa tejto garancie vráti všetky peniaze. Už asi mesiac si píšem s jeho asistentkou (myslím že je to bez tak nejaký chat bot) A peniaze nevracia ani € nevrátil. Faktúry k zakúpeným službám neposiela a to najlepšie na koniec firmu má registrovanú v estónsku. Pozor na tohto podvodníka nech nenaletíte aj vy. Ak budete premýšlať nad kúpou jeho kurzu tohto alebo iné napíšte dám vám referencie, ale nie kladné. Od neho nič nekupujte. A pozor aj na profit zónu ďalšia jeho finta na zarábanie.
@jakoncukalex No ja keď som videla už len názov firmy, tak mi začali trubit sirény, ako aj to že je registrovaná v Estónsku ako píšeš. Ďakujem za info o reálnej skúsenosti
„Záruka prvého predaja do 24 hodín.“
@jakoncukalex Moja skúsenosť s PDF Metódou 3.0 a Danielom Jedličkom je, žiaľ, veľmi negatívna.
Do celého systému som už investoval približne 800 € – samotný kurz, ProfitZónu, Meta reklamy a ďalšie náklady spojené s tým, aby som celý postup reálne vyskúšal. Rozhodne teda nehodnotím kurz po tom, čo som si pozrel pár videí a nič neurobil. Postupoval som podľa systému, vytváral stránky, produkty a platil reklamu.
Výsledok?
Z produktu z ich „Raketového štartu“ sa mi podarilo predať jeden e-book. Ani zďaleka to však nebolo do deklarovaných 24 hodín. Na reklamu som pritom minul približne 50 – 60 €, aby sa mi z jedného predaja vrátilo približne 7 €.
Následne som vytvoril aj vlastný e-book, ktorý som predával približne za 10 €. Aj z neho sa mi podarilo uskutočniť jeden predaj, opäť však nie do 24 hodín.
Moja skúsenosť teda rozhodne nezodpovedá predstavám, ktoré vo mne marketing PDF Metódy vytvoril.
Samostatnou kapitolou je ProfitZóna. Za jeden mesiac mi bola podľa mojich platieb zaúčtovaná dvakrát – 2 × približne 40 €. Vysvetlenie bolo, že som si vytvoril dva účty. Výsledkom však bolo, že som za jeden mesiac zaplatil približne 80 €.
K tomu treba pripočítať ďalšie výdavky – domény, nástroje, reklamy a všetko ostatné potrebné na to, aby človek systém vôbec reálne používal.
Keď som začal riešiť možnosť vrátenia peňazí, AI asistentka Viki mi oznámila, že na refundáciu nemám nárok. To je pre mňa po množstve peňazí, ktoré som do celého systému investoval, ďalšie veľké sklamanie.
A popritom prichádzajú ďalšie ponuky, napríklad vstup do mastermind skupiny a ďalšie možnosti, za ktoré má človek opäť platiť alebo pokračovať hlbšie v ich ekosystéme.
Za seba môžem povedať jedno: keby som dnes vedel to, čo viem po tejto skúsenosti, PDF Metódu 3.0 by som si nekúpil.
Nechcem tvrdiť, že nikomu tento systém nemôže fungovať. Opisujem výhradne svoju vlastnú skúsenosť a svoje výsledky. U mňa však napriek tomu, že som do toho vložil stovky eur, čas a reálne som jednotlivé kroky vykonal, výsledky ani zďaleka nezodpovedali tomu, čo som od systému očakával.
Preto odporúčam každému, kto nad kúpou rozmýšľa, aby si pred zaplatením veľmi dôkladne preveril nielen cenu samotného kurzu, ale aj všetky ďalšie náklady – ProfitZónu, reklamu, domény, nástroje a ďalšie služby.
Ja osobne by som do toho druhýkrát nešiel.
Výsledok?
Ja osobne by som do toho druhýkrát nešiel.
@bobrovsky_szco Ďakujem vám za vašu podrobnu odpoveď. Mrzí ma vaša strata tak finančná ako aj strata času, ktorý ste do toho projektu vložil. Ja osobne som sa dostala po zakúpenie prvotného produktu, niečo som si naštudovala, neskôr som si čo - to prečítala o samotnom autorovi - Jedlickovi, a myslím že korunu tomu nasadilo to, keď som zistila aký názov má jeho firma a kde je registrovaná, to ma úplne odradilo pokračovať ďalej.