Recenzie Oneup mopu. Máte skúsenosti?
Máte niekto skúsenosti?
Mám ho necelý mesiac a je úžasný. Byt máme 100m2 a už som umývala 2x a baterka je stále na úrovni 3z3, cize na jedno nabitie zrejme otočím celý byt niekoľkokrát. Umýva naozaj kvalitne a bez námahy - nadobku na špinavú vodu a napustenie čistej vody počas jedného umývania je cca 2-3x. Pozri si recenzie na Alze a na YT, už je veľa informácii o ňom.
Mám ho necelý mesiac a je úžasný. Byt máme 100m2 a už som umývala 2x a baterka je stále na úrovni 3z3, cize na jedno nabitie zrejme otočím celý byt niekoľkokrát. Umýva naozaj kvalitne a bez námahy - nadobku na špinavú vodu a napustenie čistej vody počas jedného umývania je cca 2-3x. Pozri si recenzie na Alze a na YT, už je veľa informácii o ňom.
@raffaella používaš originálny prípravok na čistenie? Dakujem

@domiklik ja ho nemam, ale kamoska ho ma asi 2 mesiace. Vravela ze na bezne utieranie super – podlaha je sucha za par minut, nie je mlaka ako pri klasickom mope. Na zaschnute skvrny od kecupu alebo od psa to vraj zvladne, ale musis prejst 2-3x. Baterka vydrzi tak 20 minut na jeden byt. Pady sa peru v pracke. Za mna vraj lepsi ako parny mop