icon

S ktorými detskými vlhčenými obrúskami ste najspokojnejší?

eli43
Dnes o 14:20

S ktorými detskými vlhcenymi obruskami ste najspokojnejší? Ďakujem

vikusjk
•
Dnes o 14:22

@eli43 dodnes kupujem Pampers tie 99% water, mame ich na vecku miesto vlhceneho toaletneho papiera. Ak sa teda bavime o obruskoch na zadok 😅

brunet89
•
Dnes o 15:17

Pouzivam tieto maju super zlozenie 100/100 a su pekne vlhke z mna super.

kristella
•
Dnes o 15:22

Waterwipes 🙂

anonym_29f882
•
Dnes o 15:23

ano pampersky su fajn take mokre alebo ja mam este rada fred flo zelene pekne vonaju aj bupi su dobre.Ale neviem ci zhanas bez parfumacie mam obcas aj z tesca tie gaga ale to nic moc nie su moc vlhke.Ja ich tiez pouzivam ak nahodou doma dojde vlhceny toaletak ako nudzovky nie len pre dieta.Alebo s tym pretieram hocico doma namiesto vlhceneho obrusku ak dojdu tie do domacnosti

katka13katka
•
Dnes o 15:43

Babylove

anonym_2aaf42
•
Dnes o 16:04

Pampers 99% vody

anonym_45180d
•
Dnes o 16:32

Ja hipp ružové teraz zmenili na fialové

anonym_9b6d57
•
Dnes o 16:38

Waterwipes. Za mna naj - aj zlozenie, aj vlhkost, aj nesmrdia, aj sa lahko vyberaju z balika a netrhaju sa. Akurat cena je vyssia, ale daju sa kupit vyhodnejsie, ak sa kupuju vacsie balenia.

parvinka0001
•
Dnes o 16:49

Babylove sensitive

nickneznamy
•
Dnes o 16:51

Waterwipes

anonym_3c04f5
•
Dnes o 17:57

Babylove 99% vody

anonym_f9e7e7
•
Dnes o 18:16

Hocijake jake kde natrafim, neriesim. Ale v lidli maju fajn, a dm babylove. Ale v podstate mojmu je jedno ake vlhcene aj plienky.

anonym_1cbc94
•
Dnes o 18:20

Bupi “bez parfumu”. Maju super strukturu su makke a dobre sa s nimi utiera

anonym_4a430e
•
Dnes o 18:33

Pri oboch deťoch som dlllho používala Pampers sensitiv len teraz keď už prebalujem len najmladšieho a čoskoro bude chodiť na nočník používam už Clever sensitiv z Billi a nemá absolútne žiaden problém . Vlhké sú tak ako Pampers.

anonym_0351a7
•
Dnes o 18:38

Syn najviac oblubuje žabkové- Bupi

lady18
•
Dnes o 18:49

Violeta double care s 99% vody. Bola som s nimi spokojna

katarinka963
•
Dnes o 20:12
@vikusjk

@eli43 dodnes kupujem Pampers tie 99% water, mame ich na vecku miesto vlhceneho toaletneho papiera. Ak sa teda bavime o obruskoch na zadok 😅

@vikusjk upchávajú kanalizácie

jar_ka
•
Dnes o 20:39

Waterwipes

beata_k
•
Dnes o 20:53
@vikusjk

@vikusjk Ale vies, ze sa nesmu splachovat, vsak?