S ktorými detskými vlhčenými obrúskami ste najspokojnejší?
S ktorými detskými vlhcenymi obruskami ste najspokojnejší? Ďakujem
ano pampersky su fajn take mokre alebo ja mam este rada fred flo zelene pekne vonaju aj bupi su dobre.Ale neviem ci zhanas bez parfumacie mam obcas aj z tesca tie gaga ale to nic moc nie su moc vlhke.Ja ich tiez pouzivam ak nahodou doma dojde vlhceny toaletak ako nudzovky nie len pre dieta.Alebo s tym pretieram hocico doma namiesto vlhceneho obrusku ak dojdu tie do domacnosti
Pampers 99% vody
Ja hipp ružové teraz zmenili na fialové
Waterwipes. Za mna naj - aj zlozenie, aj vlhkost, aj nesmrdia, aj sa lahko vyberaju z balika a netrhaju sa. Akurat cena je vyssia, ale daju sa kupit vyhodnejsie, ak sa kupuju vacsie balenia.
Babylove 99% vody
Hocijake jake kde natrafim, neriesim. Ale v lidli maju fajn, a dm babylove. Ale v podstate mojmu je jedno ake vlhcene aj plienky.
Bupi “bez parfumu”. Maju super strukturu su makke a dobre sa s nimi utiera
Pri oboch deťoch som dlllho používala Pampers sensitiv len teraz keď už prebalujem len najmladšieho a čoskoro bude chodiť na nočník používam už Clever sensitiv z Billi a nemá absolútne žiaden problém . Vlhké sú tak ako Pampers.
Syn najviac oblubuje žabkové- Bupi

@eli43 dodnes kupujem Pampers tie 99% water, mame ich na vecku miesto vlhceneho toaletneho papiera. Ak sa teda bavime o obruskoch na zadok 😅