Skúsenosti s kvalitou mäsa v Coop Jednota

Včera o 13:46

Zdravím, máte skúsenosť s nákupom mäsa v Jednote? U nás v dedine nič iné nie je, ale minule som kúpil krkovičku a po rozbalení to dosť páchlo. Je to chyba konkrétnej predajne, alebo tie ich slovenské mäsá stoja za prd? Radšej pôjdem do mesta do supermarketu, ak to má byť furt takto.

anonym_2bfbc6
Včera o 13:53

Na dedine by som mäso nikdy nekupovala, kto vie ako dlho tam stojí.
Nakupujem vo veľkej Jednote v meste, s kvalitou som spokojná

anonym_057274
Včera o 13:58
@anonym_2bfbc6

Na dedine by som mäso nikdy nekupovala, kto vie ako dlho tam stojí.
Nakupujem vo veľkej Jednote v meste, s kvalitou som spokojná

@anonym_2bfbc6 Áno a toto platí aj na mäsové výrobky.Neter býva na dedine a neraz sa jej stalo, že šunka nevonala.V obchode ju nacnu,ale nepredajú rýchlo.Pravda,po negatívnych skúsenostiach už buď kupuje šunku v blízkom meste,alebo keď u nich,tak len vtedy, keď sa nová otvára

anonym_057274
Včera o 14:00

@anonym_autor Skúsenosť s kúpou mäsa je taká, že najlepšie je ho kupovať v mäsiarstve,kde je veľký obrat.Tam nestíha mäso chytiť "vôňu,,

sisska96
Včera o 15:03

Nemam problém s jednotou, či už malý obchod alebo väčšia jednota

anonym_1a9c56
Včera o 16:15

U nás Jednota v pohode, majú veľký obrat.
Aj u mäsiarov je problém s dodávateľom. minule mi predali morčacie krídla a na obale MADE IN TURKEY. A pritom stále omieľajú že oni majú len slovenské mäso. 🙄

michaela329
Včera o 16:16

@anonym_autor u nás som ešte problém nemala, podľa mňa sa chyba stala na konkrétnej predajni.

ivicatolic
Včera o 19:34

@anonym_autor mäso dostali určite kvalitné a v poriadku, otázka je ako dlho ho tam majú a ako dlho predávajú... toto je problém malých obchodov, nemôžu si dovoliť veľké odpisy a tak sa predáva aj staré 👉👉👉