Skúsenosti s kvalitou mäsa v Coop Jednota
Zdravím, máte skúsenosť s nákupom mäsa v Jednote? U nás v dedine nič iné nie je, ale minule som kúpil krkovičku a po rozbalení to dosť páchlo. Je to chyba konkrétnej predajne, alebo tie ich slovenské mäsá stoja za prd? Radšej pôjdem do mesta do supermarketu, ak to má byť furt takto.
Na dedine by som mäso nikdy nekupovala, kto vie ako dlho tam stojí.
Nakupujem vo veľkej Jednote v meste, s kvalitou som spokojná
@anonym_2bfbc6 Áno a toto platí aj na mäsové výrobky.Neter býva na dedine a neraz sa jej stalo, že šunka nevonala.V obchode ju nacnu,ale nepredajú rýchlo.Pravda,po negatívnych skúsenostiach už buď kupuje šunku v blízkom meste,alebo keď u nich,tak len vtedy, keď sa nová otvára
@anonym_autor Skúsenosť s kúpou mäsa je taká, že najlepšie je ho kupovať v mäsiarstve,kde je veľký obrat.Tam nestíha mäso chytiť "vôňu,,
U nás Jednota v pohode, majú veľký obrat.
Aj u mäsiarov je problém s dodávateľom. minule mi predali morčacie krídla a na obale MADE IN TURKEY. A pritom stále omieľajú že oni majú len slovenské mäso. 🙄
@anonym_autor u nás som ešte problém nemala, podľa mňa sa chyba stala na konkrétnej predajni.
@anonym_autor mäso dostali určite kvalitné a v poriadku, otázka je ako dlho ho tam majú a ako dlho predávajú... toto je problém malých obchodov, nemôžu si dovoliť veľké odpisy a tak sa predáva aj staré 👉👉👉

Na dedine by som mäso nikdy nekupovala, kto vie ako dlho tam stojí.
Nakupujem vo veľkej Jednote v meste, s kvalitou som spokojná