Skúsenosti s Nuskin Pharmanex
Dobrý deň, prosím, viete mi poradiť kvalitné produkty na úpravu kardio systému i funkcie celého organizmu a tiež, či máte prosím skúsenosti s produktmi od firmy Nuskin - Pharmanex.Ďakujem.
Ako sa upravuje kardio system produktami?
@anonym_8dfd19 Myslela som úpravu vyššieho krvného tlaku z dôvodu nesprávnej stravy a životného štýlu . Potrebovala som radu, nie Vašu otázku .
@anonym_8dfd19 Myslela som úpravu vyššieho krvného tlaku z dôvodu nesprávnej stravy a životného štýlu . Potrebovala som radu, nie Vašu otázku .
@zuzannahrncarova no však si si dala odpoveď ,zmeniť životný štýl
@zuzannahrncarova no však si si dala odpoveď ,zmeniť životný štýl
@esther10 Ale ja sa pýtam na produkty, verím, že viete čítať s porozumením.Ďakujem🙂
@zuzannahrncarova vies ze na to su lekari a nie produkty, jedine ze s tvojou aroganciou je aj zem plocha
No ale produkty vám nepomôžu,možno len na krátky čas
@zuzannahrncarova vies ze na to su lekari a nie produkty, jedine ze s tvojou aroganciou je aj zem plocha
@anonym_8dfd19 milý anonym pochopila som, že asi v tomto fóre si vyplňate čas bezduchym vypisovanim, vaše slová zaváňajú aroganciou.Ďakujem za rady , myslela som si, že táto stránka je o serióznosti, ale mýlila som sa . Skusim administrátora .
@anonym_8dfd19 milý anonym pochopila som, že asi v tomto fóre si vyplňate čas bezduchym vypisovanim, vaše slová zaváňajú aroganciou.Ďakujem za rady , myslela som si, že táto stránka je o serióznosti, ale mýlila som sa . Skusim administrátora .
No ale produkty vám nepomôžu,možno len na krátky čas
@esther100 Ja nemam vypuklý zdravotný problém, ale odporučili mi firmu Nuskin, za mňa neznáma, tak sa pýtam , či má niekto skúsenosti., konkrétne nejaky Lifepak
@anonym_8dfd19 Hovoríte o sebe ?
@esther100 Ja nemam vypuklý zdravotný problém, ale odporučili mi firmu Nuskin, za mňa neznáma, tak sa pýtam , či má niekto skúsenosti., konkrétne nejaky Lifepak
@zuzannahrncarova kto vám to odporučil? lekár?či nejaký známy?s nuskin mám skúsenosť len s kozmetikou na vlasy s výživovými doplnkami nie.ale pokiaľ sú to bežné ,ako napr. omega 3 a pod.,tak to bude len zbytočne predražené
@zuzannahrncarova kto vám to odporučil? lekár?či nejaký známy?s nuskin mám skúsenosť len s kozmetikou na vlasy s výživovými doplnkami nie.ale pokiaľ sú to bežné ,ako napr. omega 3 a pod.,tak to bude len zbytočne predražené
@zuzannahrncarova určite.porovnaj si zloženie s inými a nájdeš toho veľa a omnoho lacnejšie
@zuzannahrncarova v dobe internetu je problém pre teba vyhľadať si nejaké prípravky podľa zloženia? Ale,prosím ťa 😀
Mi nehovor,že potrebuješ radu ohľadom nejakých prípravkov MLM......ten tvoj známy je teda velmi slabý predajca,keď ti nevie poradiť.
Alebo len trápna reklama na MLM??
@zuzannahrncarova úprava vyššieho tlaku krvi sa rieši na kardiológii, v kuchyni a pri športových aktivitách. Nuskin ti akurát vytiahne prachy z peňaženky.
Ak máš na vyhadzovanie, radšej pomôž niekomu z Donio.
@zuzannahrncarova v dobe internetu je problém pre teba vyhľadať si nejaké prípravky podľa zloženia? Ale,prosím ťa 😀
Mi nehovor,že potrebuješ radu ohľadom nejakých prípravkov MLM......ten tvoj známy je teda velmi slabý predajca,keď ti nevie poradiť.
Alebo len trápna reklama na MLM??
@anonym_5cfd80 presne, trápny pokus o MLM.
nuskin je len MLM predaj-znamy odporucil lebo na tebe chce zarobit ..zaroven pride otazka ci to nechces propagovat a predavat ... vyzivove doplnky su ok ale nemusia stat majland .. zaklad je ako ti uz poradili a ako sa ti zrejme nepaci-zmena zivotneho stylu uprava stravy a aj myslenia ... a hlavne ziadne chemie a mlm pikacoviny
Neviem aké zázraky čakáš, ale nečakaj. Nijak ti tie vitamíny nepomôžu. Teda okrem vybielenia peňaženky

Ako sa upravuje kardio system produktami?