icon

Skúsenosti s Nuskin Pharmanex

zuzannahrncarova
Včera o 09:32

Dobrý deň, prosím, viete mi poradiť kvalitné produkty na úpravu kardio systému i funkcie celého organizmu a tiež, či máte prosím skúsenosti s produktmi od firmy Nuskin - Pharmanex.Ďakujem.

anonym_8dfd19
Včera o 09:33

Ako sa upravuje kardio system produktami?

zuzannahrncarova
autor
Včera o 09:47
@anonym_8dfd19

Ako sa upravuje kardio system produktami?

@anonym_8dfd19 Myslela som úpravu vyššieho krvného tlaku z dôvodu nesprávnej stravy a životného štýlu . Potrebovala som radu, nie Vašu otázku .

esther100
Včera o 09:48
@zuzannahrncarova

@anonym_8dfd19 Myslela som úpravu vyššieho krvného tlaku z dôvodu nesprávnej stravy a životného štýlu . Potrebovala som radu, nie Vašu otázku .

@zuzannahrncarova no však si si dala odpoveď ,zmeniť životný štýl

zuzannahrncarova
autor
Včera o 09:51
@esther100

@zuzannahrncarova no však si si dala odpoveď ,zmeniť životný štýl

@esther10 Ale ja sa pýtam na produkty, verím, že viete čítať s porozumením.Ďakujem🙂

anonym_8dfd19
Včera o 09:52
@zuzannahrncarova

@zuzannahrncarova vies ze na to su lekari a nie produkty, jedine ze s tvojou aroganciou je aj zem plocha

esther100
Včera o 09:52

No ale produkty vám nepomôžu,možno len na krátky čas

zuzannahrncarova
autor
Včera o 10:00
@anonym_8dfd19

@zuzannahrncarova vies ze na to su lekari a nie produkty, jedine ze s tvojou aroganciou je aj zem plocha

@anonym_8dfd19 milý anonym pochopila som, že asi v tomto fóre si vyplňate čas bezduchym vypisovanim, vaše slová zaváňajú aroganciou.Ďakujem za rady , myslela som si, že táto stránka je o serióznosti, ale mýlila som sa . Skusim administrátora .

anonym_8dfd19
Včera o 10:00
@zuzannahrncarova

@anonym_8dfd19 milý anonym pochopila som, že asi v tomto fóre si vyplňate čas bezduchym vypisovanim, vaše slová zaváňajú aroganciou.Ďakujem za rady , myslela som si, že táto stránka je o serióznosti, ale mýlila som sa . Skusim administrátora .

zuzannahrncarova
autor
Včera o 10:03
@esther100

No ale produkty vám nepomôžu,možno len na krátky čas

@esther100 Ja nemam vypuklý zdravotný problém, ale odporučili mi firmu Nuskin, za mňa neznáma, tak sa pýtam , či má niekto skúsenosti., konkrétne nejaky Lifepak

anonym_8dfd19
Odpoveď bola odstránená
zuzannahrncarova
autor
Včera o 10:06
@anonym_8dfd19
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_8dfd19 Hovoríte o sebe ?

esther100
Včera o 10:09
@zuzannahrncarova

@esther100 Ja nemam vypuklý zdravotný problém, ale odporučili mi firmu Nuskin, za mňa neznáma, tak sa pýtam , či má niekto skúsenosti., konkrétne nejaky Lifepak

@zuzannahrncarova kto vám to odporučil? lekár?či nejaký známy?s nuskin mám skúsenosť len s kozmetikou na vlasy s výživovými doplnkami nie.ale pokiaľ sú to bežné ,ako napr. omega 3 a pod.,tak to bude len zbytočne predražené

zuzannahrncarova
autor
Včera o 10:18
@esther100

@zuzannahrncarova kto vám to odporučil? lekár?či nejaký známy?s nuskin mám skúsenosť len s kozmetikou na vlasy s výživovými doplnkami nie.ale pokiaľ sú to bežné ,ako napr. omega 3 a pod.,tak to bude len zbytočne predražené

@esther100
@esther100 Doporučil mi to známy, ale aj mne sa zdá dosť finančné náročné, myslíte, že sú aj lepšie a cenovo dostupnejšie produkty ?

esther100
Včera o 10:22
@zuzannahrncarova

@esther100
@esther100 Doporučil mi to známy, ale aj mne sa zdá dosť finančné náročné, myslíte, že sú aj lepšie a cenovo dostupnejšie produkty ?

@zuzannahrncarova určite.porovnaj si zloženie s inými a nájdeš toho veľa a omnoho lacnejšie

anonym_5cfd80
Včera o 10:37
@zuzannahrncarova

@esther100

@zuzannahrncarova v dobe internetu je problém pre teba vyhľadať si nejaké prípravky podľa zloženia? Ale,prosím ťa 😀
Mi nehovor,že potrebuješ radu ohľadom nejakých prípravkov MLM......ten tvoj známy je teda velmi slabý predajca,keď ti nevie poradiť.
Alebo len trápna reklama na MLM??

anonym_cc460f
Včera o 11:36
@zuzannahrncarova

@zuzannahrncarova úprava vyššieho tlaku krvi sa rieši na kardiológii, v kuchyni a pri športových aktivitách. Nuskin ti akurát vytiahne prachy z peňaženky.
Ak máš na vyhadzovanie, radšej pomôž niekomu z Donio.

anonym_cc460f
Včera o 11:37
@anonym_5cfd80

@zuzannahrncarova v dobe internetu je problém pre teba vyhľadať si nejaké prípravky podľa zloženia? Ale,prosím ťa 😀
Mi nehovor,že potrebuješ radu ohľadom nejakých prípravkov MLM......ten tvoj známy je teda velmi slabý predajca,keď ti nevie poradiť.
Alebo len trápna reklama na MLM??

@anonym_5cfd80 presne, trápny pokus o MLM.

anonym_95376a
Včera o 11:38

nuskin je len MLM predaj-znamy odporucil lebo na tebe chce zarobit ..zaroven pride otazka ci to nechces propagovat a predavat ... vyzivove doplnky su ok ale nemusia stat majland .. zaklad je ako ti uz poradili a ako sa ti zrejme nepaci-zmena zivotneho stylu uprava stravy a aj myslenia ... a hlavne ziadne chemie a mlm pikacoviny

a0
Včera o 12:14

Neviem aké zázraky čakáš, ale nečakaj. Nijak ti tie vitamíny nepomôžu. Teda okrem vybielenia peňaženky