Skúsenosti s potlačenými tričkami značky Next
Ahojte. So značkou next mám doteraz dobré skúsenosti čo sa kvality detských vecí týka. Kupovala som ich ale len z druhej ruky alebo sme dedili a väčšinou ale išlo o tričká s výšivkami. Teraz som ale prvý krát objednala tričká z e-shopu a zvažujem že ich aj rovno vrátim. Majú totiž silnejšiu gumenú potlač čo z fotky nebolo jasné. Takéto oblečenie s potlačou po krátkej chvíli začne praskať a olupovať sa, aspoň pri lacnejších značkách a preto sa mu aj vyhýbam. Periem na 60 a používam aj sušičku takže sa obávam že budú po chvíli na odpis. Aké máte prosím skúsenosti s takýmito potlačenými tričkami od Nextu? Vopred ďakujem. 🙂
Presne, na 60 sa kazda potlac po par praniach znici, zlupe.
Per to na 40, obratenou stranou, sus na susiaku a vydrzia dlhsie, ale nie do nekonecna.
Joj tak to ma riadne sklamalo. To som mohla kúpiť z Pepca a mala by som rovnakú kvalitu len lacnejšie. Radšej ich vrátim. 😒
Periem na 40 (u triciek nevidim zmysel dat na 60), susim v susicke a potlac vydrzi akurat kym tricko nie je male aj u lacnejsich znaciek. A kvalita latky next a pepco je podla mna dost rozdiel
Ja by som si nechala, v lete asi nebudes moc susicku pouzivat
Deckam kupujem 90% veci z nextu a ziadna potlac sa mi nikdy neznicila. Toto tricko maly nosi uz vyse roka a potlac mozes vidiet sama. Periem aj na 60 ale vacsinou na 40, dokonca ich ani neobraciam. Veci po deckach aj predavam a tie veci su v 100% stave.
A kvalitu z pepca som mala moznost vidiet v obchode, next ma praveze dobry material, oni su uz na omak tuhsie a urcite vydrzia viac ako pepco. Aj preto tam je taky rozdiel v cene aky je 😏
Kúpiš tričká s potlačou a potom sa začneš čudovať potlači 😅 myslím že vrátenie do next eshopu stojí 5€. Či sa ti to vôbec oplatí
Kúpiš tričká s potlačou a potom sa začneš čudovať potlači 😅 myslím že vrátenie do next eshopu stojí 5€. Či sa ti to vôbec oplatí
@anonym_598d8c ale oni tu potlac mali naozaj inu, teraz je taka silnejsia a akoby bola pogumovana a viac vystupena. Predtym bola viac taka akoby nalepka alebo ako to opisat

@anonym_autor taketo periem na 40 bez susicky. Inak sa to znici.