Skúsenosti s prípravkom Her Biotic od Carnium Botanicals?
Ma niekto skusenosti s prípravkami? Zaujíma ma najmä her biotic, na nete neviem nic moc najst.
Beriem her biotic a pomohli mi na zenske problémy, s inými produktami skusenosť nemám
No ja som ich vyhodila do kosa, cele zle. Nebrala som ich.
@anonym_86b510 a co ti na nich nesedelo?
@anonym_7d195e presne o to som mala zaujem, spomína na tam ze pomahaju aj na travenie
@anonym_autor aj na travenie, ale skôr po tej zenskej stranke mi pomohli, užívam už tretí mesiac
@anonym_autor ak chceš niečo na travenie, tak skor probiotika biopron
@anonym_86b510 a co ti na nich nesedelo?
@anonym_autor nepomohli mi absolútne nijako, ani na ženské veci, ani na trávenie. Čiže som prešla na klasické dobré Probio Imun a pupalkový olej. Zbytočne vyhodené peniaze.
@anonym_autor ja na ne nedám dopustiť. Isté obdobie som mala nejaké rozhádzané prostredie tam dole, stále dajaky problém, všetko (aj od doktora) pomohlo len na chvíľu a zas sa vrátilo. Na toto mi vtedy vyskakovali reklamy na FB tak že skúsim, mala som také tie čo sú vhodné pri dojčení, brala asi tri mesiace a odvtedy mám svätý pokoj
Moja mamina ich niekoľko krabičiek užila a veľmi si chválila, ze jej pomáhajú na ženské veci.

No ja som ich vyhodila do kosa, cele zle. Nebrala som ich.