Sú rozdiely medzi palivami na rôznych čerpacích staniciach?
Otec ma kedysi naučil tankovať len na jednej konkrétnej sieti čerpacích staníc. Dodnes to robím automaticky, ale začínam rozmýšľať, či medzi palivami naozaj býva taký rozdiel, alebo je to len zvyk?
Preboha, to su čo za dilemy 😀
Preboha, to su čo za dilemy 😀
@anonym_6546fc Monkovské 🙂
@anonym_6546fc Monkovské 🙂
@anonym_autor a ktorá siet to je? 😁
@anonym_autor a ktorá siet to je? 😁
@anonym_ba30ab Slovnaft 🙂
@anonym_ba30ab Slovnaft 🙂
@anonym_autor a keby si išla na OMV alebo Shell, stalo by sa čo?
@billy_jean Nešla by som. Možno, keby zrušili Slovnaft?
@anonym_autor čo to je, že otec ma naučil? Akože na inej pumpe by si nebola schopná zodvihnúť tu pištoľ tankovaciu alebo čo 😂 ja väčšinou tankujem na shell, lebo je blízko. Clovek si zvykne na tie ich kódy že ultra super power alebo čo… všade majú nejaký speci názov, ale to je len naša pohodlnosť a neochota vyjsť z komfortnej zóny.
@billy_jean Podľa mňa by jej určite vybuchol motor, tak radšej nejde 😀
@billy_jean Nešla by som. Možno, keby zrušili Slovnaft?
@anonym_autor V zahraničí tankuješ kde, ked tam nie je Slovnaft? 😀 Si beriete bandasky slovnaft benzínu do kufra?
@anonym_autor V zahraničí tankuješ kde, ked tam nie je Slovnaft? 😀 Si beriete bandasky slovnaft benzínu do kufra?
@anonym_6546fc Nechodíme do zahraničia, teda našťastie som s autom v bezpečí 🙂
@anonym_autor a myslíš, že na inej pumpe sú iné tankovacie pumpy? A keď ideš po diaľnici, kde nemáš slovnaft, tak čo sa stane?
@anonym_autor To je smutné, darmo si z toho robíš srandu. Ale tak už som tu čítal o podobných divných prípadoch
Rozdiel môžeš pocítiť, keď dlhodobo tankuješ na podozrivo lacných pumách... ale pri väčšine klasických mien to máš jedno, ideme tam kade máme cestu a kde je vrámci možností najlepšia cena... takže je to len zvyk
@anonym_6546fc 🤣
@anonym_autor ja tiež tankujem 99% na Slovnafte, zo zvyku.
O pumpe Jurki sa voľakedy hovorilo, že má nekvalitný benzín, viackrát sa ku mne dostala taká info.
Môj známy, veľký autičkár, tankuje na Shell, lebo že má odskúšané, že ich palivá mu robia najlepšiu spotrebu. Ja tam ale chodím nerada, lebo mi vadí to, ako mi obsluha chce silou mocou natankovať, umyť okno a čo ja viem čo ešte. Je mi to nepríjemné, takže zlatý Slovnaft 🙂
To ako keď som pocula od jednej mamičky:”dám syna na inú školu a bude mať dobre znamky. Tu sú otras učitelia.” 😂🙈 alebo:”kúpim si ovocie a zeleninu vypestovanú na Slovenslu, lebo je kvalitnejšia.” 😵💫 veď ok, nech sa každý riadi čomu verí… niekto neje banány, pretože nie sú zo Slovenska a niekoho syn prepadol na inej škole 🤷♀️ v mojom dieslovom aute by mal byt sajrajt. Teda už by malo byt nepojazdné podľa niekoho. A čuduj sa svete, moje autíčko prešlo bez problémov cez EM kontrolu. A tankujem na realke…
@anonym_autor ja tiež tankujem 99% na Slovnafte, zo zvyku.
O pumpe Jurki sa voľakedy hovorilo, že má nekvalitný benzín, viackrát sa ku mne dostala taká info.
Môj známy, veľký autičkár, tankuje na Shell, lebo že má odskúšané, že ich palivá mu robia najlepšiu spotrebu. Ja tam ale chodím nerada, lebo mi vadí to, ako mi obsluha chce silou mocou natankovať, umyť okno a čo ja viem čo ešte. Je mi to nepríjemné, takže zlatý Slovnaft 🙂
@scila čo sa týka Shell a umývania okien…. Mala som nanesenu na oknách odpudivu vrstvu (tekuté stierače) a samozrejme degeško na shellke mi to umýval tou ručnou somarinou. Ja vnútri, v predajni, keď som to uvidela, prestalo mi byt srdce normálne 😵💫 myslela som, že mu to otrieskam o hlavu😵💫
Na slovnaftke tankujem len z nudze cnost, ale ak sa da, robim si prestavku tam, lebo maju super kavu. Na svk tankujem najcastejsie na omv, tam nemusim sledovat rozdiely v cenach. V at mam vlastne 2 benzinky avanti a jet, obe samoobsluzne a najlepsie ceny... ci je rozdiel v kvalite? Neviem... nevyznam sa v tom

Samozrejme, že je rozdiel. Každý rok robia testy palív a niektoré značky a konkrétne cerpacky úplne pohoria. Ja napríklad nikdy nechodím na real- k cko. Je verejným tajomstvom, že ich palivo nie je ciste