Sú topánky Graceland z Deichmannu kvalitné?

Dnes o 06:03

Ahojte, hľadám nejaké prechodné čižmičky a v Deichmanne sa mi páčia jedny od značky Graceland. Stoja asi 35 eur. Sú to podľa vás vyhodené prachy? Mne sa u nich vždy po mesiaci odlepila podrážka alebo sa úplne ošúchali špičky. Máte niekto daku "nezničiteľnú" skúsenosť s touto ich značkou, alebo sa mám radšej pozrieť po dacom koženom?

gejb
Dnes o 06:42

@anonym_autor vydrzia max jednu sezónu

stellarstar
Dnes o 06:55

Ako ktoré, niektoré mi držiak rok dva niektoré mám už max 5 r a sú dodnes v dobrom stave. Ale závisí aj od toho či ich nosím do práce alebo vonku. Tie kt nosím do práce sa kazia rýchlejšie

abriela
Dnes o 08:02

Zaleži od typu topánok. Tenisky sa mi odliepali po mesiacoch, zimné topánky na šnurovanie vydržali 3 roky

anonym_e85d07
Dnes o 08:37

Čo chceš za 35 e. Budeš rada ak v nich urobiš jednu sezónu. Moja skúsenosť že táto značka nič moc. Uvidíš, tebe možno vydržia sezóny dve.

jeennyv
Dnes o 09:07

Z pepca a podobne mi vydrzia veci dlhsie…. plus v deichmane je problem s reklamaciou…ako bolo par topanok, co vydrzali aj nieco, ale to som kupovala tak pred 10r mozno…teraz je kvalita u nich za mna hrozna

maminkadeticiek
Dnes o 09:44

Nie.Ak chces topanky na jednu sezonu,tak tieto tak akurat postacia.

zuzanka.zuzu
Dnes o 09:50

mám od nich asi dvoje-troje nezničiteľné topánky spred 15 rokov. ale čo kúpim teraz, tak nevydrží ani jednu sezónu 🙈 problém je že to nie je len deichmannom, neviem nájsť žiadnu poriadnu značku 🤷

sisska96
Dnes o 11:01

Nie. Málo vydržia ale stále reklamujem, vrátia peniaze a mám ďalšie topanky zadarmo

lasona
Dnes o 11:02

Bohužiaľ trh je nastavený tak, aby sme kupovali každú chvíľu veci. Ani drahe ti nezaručí, ze je to kvalita...bohužiaľ..

anonym_3617f4
Dnes o 11:36

Za mna uz ich znacku nekupim. Mne vydrzali mesiac a cele sa vo vnutri rozpadli, to som ich skoro ani nenosila. Za tu cenu sa daju kupit adidas, nike, sketchers

bg92
Dnes o 11:46