Vydrží šunka a syr dlhšie v sklenenej nádobe?

29. máj 2026

Ahojte. Prosím vás myslíte že v tejto sklenenej nádobe/organizeri vydrží šunka a syr dlhšie ? Resp nemáte skusenost ?

Vydrží šunka a syr dlhšie v sklenenej nádobe?
anonym_4dcdb5
29. máj 2026

@anonym_autor tá nádoba je plastová.

elz1920
29. máj 2026

@anonym_autor v popise píšu plastová.
Všetko prekladám do nádobiek. Či už vážené, alebo keď otvorím niečo balené, tak prekladám. Je to prehľadnejšie.

chrobak7
29. máj 2026

@anonym_autor Dlhšie ako čo? Ako keby si ju nechala v papieri? Dlhšie nevydrží, ale vydrží dlhšie neoschnúť. Najlepšia je nádoba, z ktorej vieš odsať vzduch, vtedy vydrží dlhšie.

marca12
29. máj 2026

Skor nieco taketo hladaj na sunky,syry

anonym_7ab43d
29. máj 2026

Syr bez ohladu na nadobu vydrzi dlho. Sunka nie, ja citim podla vone, ze skoncila, hoci je inak nezmenena

anonym_297d18
30. máj 2026

Mam presne tuto. A ano mam pocit, ze sunka v nej vydrzi dlhsie, ako v papiery zabalene (zas ale nie tyzden 🤣). A nadoba je plastova

katkazatka
30. máj 2026

Akákoľvek nádoba ti nemá prečo predlžiť životnosť potravín. Je lepšia na skladovanie, aby ti potraviny neoschli, alebo nechytili pach. Predĺžit cerstvost ti može iba vakuová nádoba.

anonym_894e57
30. máj 2026

My šunku, salámy, syr hneď po príchode z obchodu prebalíme do mikroténového vrecka, je to rýchle a efektné riešenie.

veselo_neveselo
@anonym_894e57

@anonym_894e57 A co vsetky tie zbytocne vrecka? Ved vsetko uz je zabalene ako to prinesies domov, naco to vsetko prebalovat a tym vytvorit dvakrat tolko odpadu? Keby aspon to umyvatelnej nadoby, ale do extra sacku?? 🤦‍♀️

zuzubb007
30. máj 2026

Šunka vydrží 24 hodín všade to je napísané, takže žiadna nádobka ti nepomôže, mne napríklad vadí dvojdňová šunka už to cítim

blackcat8885
30. máj 2026

No ja ked kúpim šunku v mäsiarni napr v pondelok najneskôr v stredu sa zje ale väčšinou už na druhý deň sa zje.