Vysávače na matrace s UV svetlom: Naozaj fungujú?
Ma to niekto a fakt to pouziva? Pozeram tie vysavace na matrace s UV svetlom, ale pride mi to trochu ako dalsi spotrebic navyse.
Skor ma zaujima, ci z matraca naozaj vytiahne nieco, co bezny vysavac nie, alebo je rozdiel minimalny. Dakujem.
Mám a používam. Toto je dnešné vysávanie matracov na manželskej posteli, ktoré sú inak poctivo vysavane raz za mesiac a keď je natiahnutá plachta tak každý druhý deň cca. To je zhruba rovnaké množstvo prachu.
Takže nie, určite to nie je zbytočný spotrebič.
@doriiis a napises prosim znacku? dakujem
Ja som ho to odporúčala už neraz a pomer cena - kvalita je absolútne bez diskusie najlepší. A s normálnym vysávačom sa to nedá porovnat
@doriiis mam ho stale v zalozke otvoreny
@guiseppinka ... Teraz mi ho ukazuje na alze za 53 € to je polovica z toho, čo som za neho dala ja. To sa brutálne oplatí.
@guiseppinka ... Teraz mi ho ukazuje na alze za 53 € to je polovica z toho, čo som za neho dala ja. To sa brutálne oplatí.
@doriiis tak to idem pozriet. Vdaka
@doriiis mme ho ukazuje za 83
@doriiis mme ho ukazuje za 83
@guiseppinka .. jaj,ozaj. Rozbaleny je za 53.Aj 83 je pekná cena

Mám a používam. Toto je dnešné vysávanie matracov na manželskej posteli, ktoré sú inak poctivo vysavane raz za mesiac a keď je natiahnutá plachta tak každý druhý deň cca. To je zhruba rovnaké množstvo prachu.
Takže nie, určite to nie je zbytočný spotrebič.