icon

Vysávače na matrace s UV svetlom: Naozaj fungujú?

28. aug 2026

Ma to niekto a fakt to pouziva? Pozeram tie vysavace na matrace s UV svetlom, ale pride mi to trochu ako dalsi spotrebic navyse.
Skor ma zaujima, ci z matraca naozaj vytiahne nieco, co bezny vysavac nie, alebo je rozdiel minimalny. Dakujem.

doriiis
28. aug 2026

Mám a používam. Toto je dnešné vysávanie matracov na manželskej posteli, ktoré sú inak poctivo vysavane raz za mesiac a keď je natiahnutá plachta tak každý druhý deň cca. To je zhruba rovnaké množstvo prachu.
Takže nie, určite to nie je zbytočný spotrebič.

autor
28. aug 2026
@doriiis

Mám a používam. Toto je dnešné vysávanie matracov na manželskej posteli, ktoré sú inak poctivo vysavane raz za mesiac a keď je natiahnutá plachta tak každý druhý deň cca. To je zhruba rovnaké množstvo prachu.
Takže nie, určite to nie je zbytočný spotrebič.

@doriiis a napises prosim znacku? dakujem

doriiis
28. aug 2026
@anonym_autor

@doriiis a napises prosim znacku? dakujem

@anonym_autor .. Tesla LifeStar UV 550

doriiis
28. aug 2026

Ja som ho to odporúčala už neraz a pomer cena - kvalita je absolútne bez diskusie najlepší. A s normálnym vysávačom sa to nedá porovnat

guiseppinka
28. aug 2026
@doriiis

@anonym_autor .. Tesla LifeStar UV 550

@doriiis mam ho stale v zalozke otvoreny

biba_18
28. aug 2026

ja mám hoover. s obyčajným toľko nepovysávaš…

doriiis
28. aug 2026
@guiseppinka

@doriiis mam ho stale v zalozke otvoreny

@guiseppinka ... Teraz mi ho ukazuje na alze za 53 € to je polovica z toho, čo som za neho dala ja. To sa brutálne oplatí.

guiseppinka
29. aug 2026
@doriiis

@guiseppinka ... Teraz mi ho ukazuje na alze za 53 € to je polovica z toho, čo som za neho dala ja. To sa brutálne oplatí.

@doriiis tak to idem pozriet. Vdaka

guiseppinka
29. aug 2026
@doriiis

@doriiis mme ho ukazuje za 83

doriiis
29. aug 2026
@guiseppinka

@doriiis mme ho ukazuje za 83

@guiseppinka .. jaj,ozaj. Rozbaleny je za 53.Aj 83 je pekná cena