icon

Výstraha: Problémy s lacnými Wi-Fi pestúnkami

Dnes o 13:38

Mamičky chcem vás varovať pred kúpou tých lacných smart kamier čo sa napájajú na domácu wifi a sledujete to cez mobil. Kúpila som takú cez eshop za dvacku že ušetrím oproti klasickej video-pestúnke. No hrozné niečo. Prvý mesiac pohoda a minulý týždeň sa v noci zrejme odpojila wifina alebo vypadol ich server, ale tá aplikácia v mobile mi vôbec nedala vedieť! Žiadny alarm proste nič len sekla obrazovka s posledným záberom a ja som si v noci myslela že malý spí. Prebudila som sa až na strašný krik z vedľajšej izby, malý bol úplne spotený, plakal chudáčik netuším ako dlho lebo sa povracal v postieľke!! Skoro ma porazilo od výčitiek. Vyhodila som to do koša a kúpila normálnu drahú s vlastným signálom. Stalo sa vám to niektorej tiež? Ja z toho doteraz poriadne nespím a stále ho chodím kontrolovať naživo.

anonym_26d498
Dnes o 13:43

Tak ale to nie je chyba video pestunky, ale vasej wiifiny... pri tak malom dietatku radsej vzdy aj dvere otvorene, nech pocujes... neda sa na vsetko spolahnut, dokonca anii nie na tu drahu, staci, ked ti vypadne prud..

anonym_a837c3
Dnes o 13:47

Prečo dieťa nemáš na dosah alebo aby si ho aspoň pocula?na žiadnu techniku sa nedá na 100 spoľahnúť

marhulka13
Dnes o 14:08

@anonym_autor ach jaj, ďalšia recenzia o neviem čom. Ak aj zlyhala videopestunka , tak nechápem, kde máš dieťa, keď ho nepočuješ plakať. Ak bol výpadok wifi, to sa tiež môže stať. Bohužiaľ, zlyhať môže aj tá najdrahšia. Skôr by som poriesila seba a dieťa, nech sa už také niečo neopakuje

anonym_b42e07
Dnes o 14:38

Ked sekal obraz je pravdepodobnejsie problem vo wifi ako v pestunke. A kde ste az mali spalnu ked si pocula az strasny krik? Ja pocujem aj normalne hovorene slovo u druhej izby a to aj ked spim.

cyberk
Dnes o 14:49

tak nezatvaraj dieta do pivnice a budes ho pocut skor :D
akoze vzdy som mala kameru (lacnu xiaomi) ale nikdy som nebola na tom, tak ze som sa na nu 100% spoliehala, pootvorene dvere museli byt, a rev dietat zobudi aj mrtveho snad...

anonym_adc61c
Dnes o 14:59

Ale tu nezlyhala technika ale matka. Prečo nemôžeš mať malé bábätko v miestnosti pri sebe, aby si vedela rýchlejšie reagovať na jeho potreby a nemuselo sa dozvracať od revu? Očividne máte pozatvarané dvere a tvrdý spánok, takže by bolo na mieste ho mať bližšie pri sebe.

patrike
Dnes o 15:17

To je tvoja chyba, ziadne technicke zariadenie nie je na 100% spolahlive, ked bude v noci burka a vypadok bud napajania alebo internetu, nedozvies sa to, ani ked kupis zariadenie za 1000. Preco zatvaras dieta kdesi, kde potrebujes kameru potom ?

anonym_fa929d
Dnes o 16:05

Autorka, nám sa dneska to iste stalo, mam kameru za 30€, proste sekol obraz a dlhšie sa nepohol aj 15min (vedela som že bábätko už nespi a vzala som ho z postieľky a na mobile bol stále v postieľke) nemyslím si že wifi bola zlá alwbo vypadla…

anonym_17d38d
Dnes o 16:18

Tiež sa pozastavujem nad tým, prečo tak malé dieťa nespí s matkou v jednej izbe. Môže sa stat čokoľvek, ked je pri matke, skor sa matka zobudí ako niekde v inej miestnosti ci casti domu. Nechápem...