icon

Zmena receptúry Horaliek? Diskutujte o vašich skúsenostiach

9. apr 2026

Zdravím všetkých, jem Horalky od detstva ale teraz som si kúpila balenie a tá oblátka je hrozne tvrdá a tá plnka mi príde menej arašidová. Tiež máte ten pocit, že to akosi zmenili odkedy majú tie nové obaly? Alebo sú tie "vývozné" do iných krajín lepšie? Ja som z toho sklamaná, bola to moja najobľúbenejšia sladkosť.

13lucka13
9. apr 2026

My sme už dávnejšie prešli na chutnejšie verzie z Liptovského Hrádku tak ako v prípade horaliek tak aj v prípade mila. Aj cenovo je to inde, mám pocit ako by sa pri horalkách platila cena už aj za ten názov.

ivicatolic
9. apr 2026

@anonym_autor horalka nám odišla do stratena..... dávno je jej chuť v zabudnutí, ešte keď sú v akcii tie retro, trošku mi prídu lepšie ako v tých nových obaloch ....len tuk a hmota, prestávame jesť sladké, na jazyku po zjedení už len akási kyslosť, asi z tých xy éčiek, emulgátorov, stabilizátorov

kiki68
9. apr 2026

@anonym_autor kde sa vyvazaju? Mozno do cz? V AT nie su vobec a kupila som ich po 10 rokoch a boli divne. Lepsie boli nejake z lidl, tie Mali tu povodnu chut.

magdalienka11
9. apr 2026

@anonym_autor je presladená a v polovici ju už nevládzem dojest.. nejde mi krkom.

veselo_neveselo
9. apr 2026

Horalky su riadne hnusne uz par rokov, to nie je teraz. Uz ich nekupujeme davno.

la_dolce_vita
9. apr 2026

Nielen horalky, kvalita isla dole aj u inych sladkosti, obal velky, obsah poloprazdny. Nedavno som si kupila Snehulky a tie cukriky su polovicne. Chapem dovod, ale aj tak. Cena narasta, nekupujem uz nic v podstate.

anonym_912d57
9. apr 2026

Horálky nekupujeme už pekne dlho. Omnoho lepšie sú fidorky.