Značka Chogan: Prečo sa núkajú ako sekta?
Ženy to čo sa zas deje s niektorými? Poznáte niekto značku Chogan? V priebehu 3 dni ma zastavili 4 ženy či nemám záujem. Ako sekta nejaká. Núkajú a núkajú nasilu.
Alebo si ty tá ktorá tieto shity predáva a robíš reklamu 😁
Alebo si ty tá ktorá tieto shity predáva a robíš reklamu 😁
@anonym_29e66b ja netuším čo to je.
Ano poznam jednu co tym zije. Za mna rovnaky princip ako kedysi vsetky tie Avon ladies. A ano dostala som uz katalog a pekne nazad som ho vratila 😃 Mne je toto nukanie proti srsti. Ale tak evidentne biznis a aj objednavky tak funguju 🤷
Klasika MLM
Náhodou tie parfémy sú super, mám síce len jeden ale vydrží neskutočne dlho. Je mi jedno kto a ako to predáva 😃 každý sa snaží si nejak prilepšiť v dnešnej dobe 😊 niekto ponúka svoje telo na onlyfans , niekto zas parfemy na ulici a socialnych sieťach
Je to totálne MLM,poznám jednu babu,ktorá je už dosť "vysoko",prezentuje to ako zmenu života,ako príležitosť,že aké má veľké PREČO a mimo toho spomenie "úžasných" 2800produktov (predražených).Je mi jasné,že každý tovar má svojho kupci,ale napr.ja nepoznám nikoho,kto bežne nakupuje 30e sprchové gély alebo 90e voňavky.Teraz je z tej baby rečník a "motivátor" a baby pod ňou vlastne sa snažia o to isté .Pozri si len V...ed,koľko a za akú cenu je tam "kufríkov" so vzorkami voňaviek,flakónov ...no prečo asi🙈🤫

@anonym_autor ne