icon

Aká káva vám chutí najviac?

barbora544__
17. máj 2024

Dobre ránko akú kávu mate radi ktorá vám najviac chutí 🙂❤️

Strana
z6
hoffmanka
23. okt 2025

@anonym_84986d Väčší nonsens som dnes ešte asi nečítala 😀 Však pi teda aj akýkoľvek nápoj, jedz akékoľvek jedlo, aj to, čo nemáš rada. Veď jedlo ako jedlo, nie? 🙂 Veľmi zvláštny názor.

sabca99
5. nov 2025

@hoffmanka Akoze ano, pre takeho, co nikdy dobru kavu este neokusil, je to zbytocna starost navyse 😀 Ja uz ked mozem, tak si vyberam jednoznacne. Ale tak je to pri vsetkom, nielen pri kave a myslim, ze je to uplne normalne 😉

evulincula
7. nov 2025

@sabca99 Ja len z Coffeein uz kupujem. Aj ked niekedy dostanem od niekoho inu kavu, uz mi tak nechuti ako odtialto proste 😂 Tak som si na ne zvykla.

gramtlika
18. nov 2025

@evulincula a v com su take vynimocne?

sjosa
19. nov 2025

@gramtlika V prvom rade to praženie 🙂 Čo sa týka čerstvosti, tak v tomto sú aj za mňa top, čo som skúsila. Stále si myslím, že každému chutí niečo iné, ale toto je jeden z tých e-shopov, kde si vyberie fakt každý 🙂

hoffmanka
24. nov 2025

@sjosa Tak pre takých, ktorí pijú zrnkovú kávu, sa aj ľahko kupuje 😀 Stačí vedieť približne ten preferovaný chuťový profil a pohoda.

gramtlika
1. dec 2025

tak ja aj pri tejto kave vidim, co je tam napisane - cokolada, oriesky, karamel. ale ci to tam realne aj citit 🙂 to by ma zaujimalo. mne je jasne, ze to nie je az take vyrazne ako ked si clovek objedna v kaviarni karamelove capuccino, ale ci to citit aspon troska, ze sa to tam da rozoznat 🙂

tinka3435
1. dec 2025

Turka z Eduscho hnedá 😄

sjosa
4. dec 2025

Teraz som si objednala túto a za mňa je skvelá https://www.coffeein.sk/detail/444/peru-el-palt... Úplne vyvážená chuť.

simkima
8. dec 2025

@gramtlika ja uz mam tuto vianocnu objednanu, ale nedam ju nikomu ako darcek, to som si sama pre seba 😀 ♥ zakazdym, ked mi pride odtialto mail s nejakou novinkou, tak hned objednavam 🙂

gramtlika
10. dec 2025

@simkima jasne, ved treba si dopriat 😀 ja to mam kazdy rok tak, ze si pred vianocami objednam nieco len pre seba 😉

hoffmanka
18. dec 2025

@gramtlika Akože kávu máš na mysli? 🙂

gramtlika
8. jan 2026

@hoffmanka jasne ved a preco nie? 😀 tu si kupujem len sama. aj tuto, co som sem vyssie davala, som objednala sama sebe. ale teda aj inym clenom rodiny, samozrejme 🙂 v rodine mame velmi vela kavickarov, takze sa darceky dobre kupuju. 😀

sjosa
12. jan 2026

@gramtlika Ja to mám presne tak isto. Akurát som pozerala tú novinku, Lang Biang PINK HONEY. Je to stredné praženie, tak to by mohlo byť fajn.

simkima
21. jan 2026

@sjosa aj mne taketo prazenie najviac vyhovuje, takze skor ci neskor ju asi skusim tiez 😀 ale teda ja vseobecne rada skusam nove veci, aj ked mam uz nejake zauzivane... clovek nikdy nevie, co mu zachuti 🙂

gramtlika
22. jan 2026

@simkima ved to, zivot je prilis kratky na to, aby clovek pil len jednu kavu dokola 😅

Strana
z6