icon

Aké jedlá zbožňujú vaši chlapi?

barbora544__
19. máj 2024

Aké jedla zbožňujú vaši chlapi a co im najčastejšie varíte

Strana
z2
natiblaskova
20. máj 2024

Kura na paprike, maďarský guláš, rezne, rôzne šaláty, moju domácu pizzu a vlastne skoro všetko čo navarím ☺️

lakebabe
20. máj 2024

@barbora544__ Mäso , keby mohol každý deň si dá kilovy hovadzi steak , knedlo vepro zelo , hovadzi burger alebo rezne so šalátom 😄 ale zje vsetko, ale obkeca zeleninové polievky, taliansku kuchynu, cestoviny , kura na paprike to je u nás za trest. Ale to mam rada ja tak to varím 😄

luccija
20. máj 2024

@barbora544__ mäso pečené, na šťave akékoľvek...len nie tucne bôčik nezje, vyprážaný karfiol, kura, svieckovu, panenku na x spôsobov, guláš,
Vôbec nezje cestoviny, iba pár polievok

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
naily
21. máj 2024

Langoše zo začiatku ked sme začali byvat spolu som ich robila každý týždeň.
Paradajkovú polievku.
Sviečková, a všetky omáčky s knedľou miluje aj pečené bravčové s kapustou knedlík.
Kuracie steaky osmažene/ grilované.
Halušky s kyslou kapustou a zemiakové placky.
Raňajky krupicova kaša, vanilkový puding s piškótami, párky v rožku. 🙂

s_i_s_a
21. máj 2024

Môj má úplne že najradšej francúzske zemiaky a potom na druhom mieste sú rezne... respektíve všetko obaľované 🙂

skb
21. máj 2024

Ak čítaš a je ti ľúto, smutno že ty nemáš komu varit tvoje dobre jedla, kludne mi napíš. Nam dvom chlapom 43 a 2r. tiež nemá kto varit, tatik vsetko tak dokonale nestíha)) P.S. všežravi športovci))

michellemary
21. máj 2024

Čokoľvek okrem rybacej nátierky...

victory1
21. máj 2024

Top je gulas,akykolvek a bolonske spagety ,drzkova polievka...ale zje vsetko,okrem cukety a kolacov so zelatinou.

sisska96
21. máj 2024

Hocičo. Je ako WC, všetko zje 😅

jabuducanevesta
21. máj 2024

@barbora544__ slané múčne ( pirohy halušky granadír lazane špenátové , všetky prívarky)

eskop
21. máj 2024

@barbora544__ gulas, svieckova, knedla kapusta maso, plnena paprika, halusky🤣

barbie2023
21. máj 2024

Držkovy guláš 😬

lenka.25
21. máj 2024

Moj zje všetko , ale sladké jedla nemá v obľube . Najradšej ma cestoviny s krevetami a paellu

sense
21. máj 2024

Steak, lasagne, risotto al funghi

tinqua
21. máj 2024

Italiano...cestoviny, pizza, rizoto idealne bezmäsité a ked už tak len hydina...najviac sa teším, že to čo neznáša máme spoločné...granadir a privarky 🤢

petulda333
21. máj 2024

Cestoviny a zemiaky. Na akykolvek sposob,ale lubi aj maso. Dnes segedin na kyslo,to miluje tiez

alexia607
21. máj 2024

@katkaseiner rezne kedykoľvek može aj môj muž 😄

katkaseiner
21. máj 2024

@alexia607 booha, podla mna ti chlapi su naklonovany 😁

margotka17
29. máj 2024

Bryndzovo-zemiakove pirohy s cibuľkou a slaninkou, mäsové guľky v paradajkovej omáčke a knedlík či zemiaková kaša.

Strana
z2