icon

Aké jedlo by ste mohli jesť každý deň?

Včera o 16:51

Aké je vaše najobľúbenejšie jedlo? Také, ktoré by ste dokázali jesť v podstate aj každý deň? Resp. to vaše absolútne top? Pls napíšte k tomu aj svoj vek.

Napr. Ja mám najradšej pečené kura s plnkou, ryžu a paradajkový šalát. Vek 42.

Strana
z3
marca12
Včera o 20:40
@anonym_autor

Pls potrebujem tu aj vek. Robím prieskum, ako sa menia naše obľúbené jedla s vekom. Ďakujem.

@anonym_autor Cely zivot zboznujem segedin. Odmalicka sa ho neviem dojest.

anonym_79dea8
Včera o 20:41
@anonym_1c24d7

@anonym_autor jediné jedlo, ktoré sa dá jesť KAŽDÝ deň a nikdy sa neprejde je chlieb.

@anonym_1c24d7 ak to píšeš vo všeobecnosti, tak chlieb som nejedla už 13 rokov

kik2022
Včera o 21:05

Bryndzové halušky/ rezeň (27r.)

modrava
Včera o 21:13

cerstvy chlieb s maslom.. 55+

bluka2
Včera o 21:14
@anonym_79dea8

@anonym_1c24d7 ak to píšeš vo všeobecnosti, tak chlieb som nejedla už 13 rokov

@anonym_79dea8 ani ja si neviem presdtavit chlieb kazdy den. Ked si clovek od toho odvykne, je to zrazu take tazke, ze to az moc zaplni

bluka2
Včera o 21:15

Hocijaky salat a ovocie musi byt pre mna kazdy den. 39 r.

anonym_daa161
Včera o 21:34

Sushi alebo cinske opekane rezance z gambami . 46 r

anonym_e05620
Včera o 23:03

@anonym_autor Keď som brigádoval v DE v McDonalde 3 mesiace ako študent, tak som mal na obed v podstate takmer každý deň obed z McDonalda. Na obed sme mali limit nejakých 10 DEM a za to sme si mohli vyskladať obed. Pracoval som 5 dní v týždni.

lalenka33
Včera o 23:53

Vyprážaný karfiol a varene zemiaky s petržlenovou vňaťkou. 36

anonym_21f9da
Dnes o 01:50

poke bowl - 23

sisaka
Dnes o 04:18

Ťažko vybrať jedno jedlo. Milujem jedlo, rôzne kuchyne, mám rada rôznorodosť, neviem si predstaviť jesť stále to isté. Mala som kedysi kolegyňu, čo každé jedno ráno jedla jogurt s rožkom, po pár mesiacoch pozorovania sa mi z toho už chcelo vracať.
Moje najobľúbenejšie jedlo asi sushi/sashimi (milujem surové ryby). Každý deň by som dokázala jesť čerstvý kvaskovy ražný chlieb s chrumkavou kôrou
( samozrejme s roznymi prílohami/jedlami). Tiež mám rada špagety (musia byť al dente), ale asi by som ich nedokázala jesť každý deň. Vek 50r. ale tiež neviem, čo to má spoločné s vekom, kým neporovnávame chute jednej osoby v detstve, dospelosti, starobe…atď.
Alebo si
@anonym_autor myslíš, že 50,60 níčky tu budú písať slepačie vývary a spomínané kura s ryžou a 20níčky nejakú exotiku?

0silvia0
Dnes o 08:10

Strapacky s kyslou kapustou a slaninou - vek 51 rokov a palacinky.

marienka1989
Dnes o 10:46

Maminu sviečkovú na smotane - MŇAM!!! 🙂 (o necelý mesiac mám 37 rokov)

zuzubb007
Dnes o 10:54

Mne sa vekom žiadne chute nezmenili, ani tehotenstvom ani ničím, jedla by som všetko od malička rezne, seged, pizza a kopa sladkostí, červený melón do prasknutia, áno viem strašný výber ale aký fajny 🤣

veronika150999
Dnes o 11:13

@anonym_autor hovadzi vyvar

nominka86
Dnes o 13:42

@anonym_autor halušky so sladkou kapustou, 39r.

simsalabim
Dnes o 13:50

Kazdy den ranajkujem tvaroh s lyzickou nutely slebo pistacioveho masla, musli a bobulovite ovocie - cerstve alebo mrazene. Roky. Este sa mi neprejedlo. Vynimocne msm namiesto tvarohu jogurt a nsmiesto bobuloviteho ovocia broskynu. A sem tam vianocku a tak.
A kazdy den by som mohla jest pizzu.
Vek 55.

luccija
Dnes o 13:51

@anonym_autor nemám pocit, že vekom sa niečo zmenilo na mojej chuti.Vzdy som mala rada losos a šalát, alebo akékoľvek mäso na šťave s hribami, pizzu mám 47 r
A spomínanú kapustnicu😆ja nemusím sladké typu palacinky, zemlovki zjem, ale potrebujem slané, cesnakove...iné chute

anonym_9e6221
Dnes o 14:50

Tatársky biftek s topeničkami 😬a fajna vrstva cesnaku na nich. 27r

trema
Dnes o 15:04

ja milujem privarky, najviac fazulovy 🙂 vek 30

anonym_7bbb3e
Dnes o 15:21

Vyprážaný syr so zemiakmi ale kľudne aj zemiakový (vianočný) šalát s rybím filé. Teoreticky aj bryndzové halušky. 34 rokov

anonym_c05671
Dnes o 15:33

Ja jedla s kapustou. Od malicka. Naj moje: varene hovadzie s dusenou kapustou, odkedy si pamatam. Tomu neviem odolat. Ale i Vepro knedlo, zelo, holubky, strapacky, i fliacky, aj cinske rezance, kolozvarska, segedin, kapustnica a kapustove salaty i coleslaw. Vsetko na co si spomeniem. A to dokonca az nedavno som si vlastne svoje celozivotne oblubene jedla spojila s ich hlavnou ingredienciou. 😂 Okrem toho este asi cestoviny. 36r.

leila82
Dnes o 15:59

Môj milovaný zemiakovo-cibulovy šalát na studeno a k tomu teplý, čerstvý rezeň, milujem,vek 43

princezna_bosorka
Dnes o 17:52

kazdy den mozno chleba s maslom, ine nic, aj keby bolo moje milovane.

Strana
z3