Aké jedlo miluješ, ale úplne chápeš, že ho iní nenávidia?
U mňa sú to jednoznačne palacinky. Sladké, teplé, s džemom alebo čokoládou – môžem ich jesť hocikedy. Mnohí len krútia hlavou, že veď to je dezert na priberanie, nie poriadne jedlo.
Moji chalani to majú naopak. Cesto ich obchádza oblúkom, z taniera im mizne len mäso.
Veľmi mi chutia olomoucké syrečky, huspeninu, utopence, bravčové rebrá, restované pečienky, tlačenku.
Nemám rada akýkoľvek koláč kde sa dáva mak, tvaroh, orechy alebo jablká, čiže nemám rada štrúdle. 🫣
Ja milujem olivy. Jedla by som ich stále a pridávam si ich takmer do každého jedla. A kopec ľudí z môjho okolia ich nemusí.
Čo mi vyslovene nechutí sú bataty. Ble.
A sestra neznáša tiramisu, že to je jedlo ako pre bezzubych dôchodcov 😃😂
Opacne - nechapem, kolko ludi miluje vyprazany syr 😭 to je nieco tak nechutne pre mna, ze koniec. A asi sa deli o jedno miesto s drzkami, ale tie som nikdy nedokazala ochutnat, takze tam je sanca, ze ak su dobre pripravene, tak mozu byt dobre. Ale vyprazany syr??
@sissy27 úplne rovnaký názor som zdieľala až do tehotenstva...vyprážaný syr som zjedla ako za trest a nechápala som ako môže niekto zjesť toľko syra naraz, prečo? Čo to je za divný nápad? 😁.
Počas tehotenstva sa ale vo mne niečo zlomilo a vtedy som zjedla jeden celý vyprážaný syr a kupodivu bola som s tým ok. Teraz si občas odkrojím kúsok od muža ale celý by som ho isto nezjedla...ale hej divné to je. 😁
@lenkakravcova Ja nechápem, ako sa môže na bryndzových haluškách objaviť akákoľvek "burina". Vždy si ich aj tak pýtam, bez buriny 🙂 . Kto to vôbec vymyslel!?
Mám rada tatarák, ryžový nákyp, dukátové buchtičky, kukuričnú kašu, pečienku, huspeninu, špenát... Neznášam tekvicový prívarok, šalátovú, kelovú, rascovú polievku...
@lenkakravcova Tam nemá čo robiť tá pažítka! ☝️
@aniele Rodičia bývalého na bryndzové halušky dávali kôpor!🤦 To bol vrchol pokazených halušiek. Pre mňa. Oni nechápali, prečo sa čudujem. 😂🤷
Mám rada olivy, jedávam ich k šunkovému chlebu na raňajky
a ešte čili papričky alebo feferónky, pridávam si ich skoro do každého jedla aj do polievky
milujem štiplavé
Pecienku! A všeobecne vnútornosti
Ja rôzne šunky alebo napr. kapiovú salámu. Ja by som na tom kľudne žila, 40 deka denne kľudne.
Kozu z mlieka mnam- taka hruba smotanova😋😋😋
Kozu z mlieka mnam- taka hruba smotanova😋😋😋
@zuzinka888 Tak to nie, čo by si mi "na krk stúpila" 🙂 .
Brokolicu môžem skoro každý deň. A deti na mňa pozerajú ako na debila že však je hnusná (podľa nich) 😂
Inak nedávno na mňa vyskočilo video že čo je najlepší zdroj kolagénu 😳 no predsa kuracie hrebienky a paprcky. Nemala som tušenia že sa to normálne je.
Kožku z horúceho mlieka alebo kakaa🙂 milujem
Držková polievka 🙂
Ja milujem ked robim hovadzi vyvar. Tak ten hovadzi spik a rosol + mastne z kosti (makucke ako maslo) horuce na cerstvom chlebiku so solou.
Moj muz to nechape.
@zuzinka888 túto kožku milujem na čokoládovom pudingu 😁
Ja som tak nejak cudna - paradajky - milujem ich, jem ich ako jablcka. Aj susene mi chutia. Mam rada kecup. Zaklad na pizzu je super. Paradajkova omacka k plnenej paprike - mnamka. Ale paradajkova polievka - bleee, to nezjem ani nahodou.
Alebo - milujem paradajky, milujem papriku, milujem cibulu. Ak su nakrajane a ulozene na tanieri, mnam. Ale ak sa pomiesaju a urobi sa z nich salat - bleee.
A suhlasim - dukatove buchticky, krupicova kasa a puding - pre mna nemusia existovat.
Koprova omacka 👍
kôpor :DDD
Sushi, moj partner by to nejedol a ja to milujem 🙂
@lenkakravcova Ja nechápem, ako sa môže na bryndzových haluškách objaviť akákoľvek "burina". Vždy si ich aj tak pýtam, bez buriny 🙂 . Kto to vôbec vymyslel!?
Mám rada tatarák, ryžový nákyp, dukátové buchtičky, kukuričnú kašu, pečienku, huspeninu, špenát... Neznášam tekvicový prívarok, šalátovú, kelovú, rascovú polievku...
@aniele Tak s tým, žeby niekomu nechutila pažítka som sa ešte nestretla 🙂 si prvá
Ja pridám divnú kombináciu ktorú nikto nechápe , ale pre mňa je chlieb natretý helmanskou ( tou žltou) posypaný čipsami čistá fantázia 🤣
@aniele Tak s tým, žeby niekomu nechutila pažítka som sa ešte nestretla 🙂 si prvá
@lenkakravcova Tak niekde ju aj zjem (nie je to môj liebling, ani surovú cibuľu nemám rada), ale rozhodne nie na haluškách. Také dobré škvarky, to je iná reč...
Slimaky a cicer z flasky.

Pohánku milujem, zatiaľ nikto iný ju nechcel. A z duše neznášam cviklu na akýkoľvek spôsob, a cibuľu na pirohoch a haluškach🙈
@jaskolka ja tiez milujem pohanku, aj dnes som ju mala, v recepte som ryzu zamenila za pohanku. Mne zase ryza nechuti, najma ta jazminova, mne to chuti aj vonia ako handra, nechapem co na tom ludia vidia.