Aké jedlo z kuracieho mäsa máte najradšej?
@anonym_autor
sote asia a s hribikmi ci kuraci stroganov
@zara3 kym som sa pred par rokmi prestahovala, mal blízko nas jeden mladý kurd obchod s sk/cz potravinami. Zvláštna kombinácia, ale bol 😅 takze bol mak, droždie, bryndza a dokonca aj Granko , ci kofola 🤌🏼😅
Inak je niekolko online shopov ktoré doručuju sk potraviny v uk, aj si vždy poviem, ze objednam, ale nakoniec na to zakaždým zabudnem. V skutocnosti objednám tak raz za 3 roky aj to blbosti ako Lina 🫣🤣
Lebo na varenie tu nakúpiť vieš, mnohé sa dá vykryť poľskými shopmi , ale teda sladkosti tu stoja za 💩
@haley7897 pripomenula si mi samu seba😆 ja si furt hovorim, nezabudni kupit toto a toto a nakoniec polku kosika horalky, liny, esicka, margotky , chrumky, korenie...atd. Ale vies co, neviem kolko uz u nas stoja veci, no niektore obchody to maju uz predrazene. Akoze pamatam si horalky 3 za libru, uz kupim len jednu a ked chcem 2 tak uz platim 1.40. Korenie tiez islo hore, no vsetko. 1 knedlik myslim 2 koruny, ci nie aj viac. To ma jeden nakup na par mesiacov, korenie a do mraznicky, zavareniny a tak vysliel na cca 150 libier, ani vela sladkosti nebolo, par tasiek. To uz z Asdy by som mala 2x viac.
@haley7897 pripomenula si mi samu seba😆 ja si furt hovorim, nezabudni kupit toto a toto a nakoniec polku kosika horalky, liny, esicka, margotky , chrumky, korenie...atd. Ale vies co, neviem kolko uz u nas stoja veci, no niektore obchody to maju uz predrazene. Akoze pamatam si horalky 3 za libru, uz kupim len jednu a ked chcem 2 tak uz platim 1.40. Korenie tiez islo hore, no vsetko. 1 knedlik myslim 2 koruny, ci nie aj viac. To ma jeden nakup na par mesiacov, korenie a do mraznicky, zavareniny a tak vysliel na cca 150 libier, ani vela sladkosti nebolo, par tasiek. To uz z Asdy by som mala 2x viac.
@zara3 také ceny sú aj tu, napríklad tá horalka stojí jedna okolo 0,8e
@zara3 nezabudni piškóty a mletú racsu, ze aky úzko profilový tovar 🤌🏼🫣😅 a ano, ja viem, isto su predražené , ale popravde si spomeniem objednať naozaj len raz za x rokov
Na prirodno . Kto ma dobre pozná teda chodievame jesť. Je to jedine čo si všade vždy dám. Kuracie prsia na prírodno a ryža alebo hranolky popripade pol a pol a plys ktorú výpek povedane . Nikdy ma to jedlo nemrzí
@zara3 také ceny sú aj tu, napríklad tá horalka stojí jedna okolo 0,8e
@klip0 no a kup nase sladkosti pre viac deti. Len biznis z toho ti kurdi maju tu. Vies co pamatam v cechach tatranku za 7 korun pred asi 15 rokmi. Horalku za 5 ci tak nejak. V Tescu. Ja byvam v Sheffieldu, tu tych obchodov je viac, ale sme na okraji mesta, klud, cisto jak na dedine, aj kone sa tu niekedy pasu. Radsej ozelim polsky obchod za tento klud. V centru mesta mas sice obchody, ale kriminalita mezi komunitami, bordel, nie nepotrebujem.
@zara3 nezabudni piškóty a mletú racsu, ze aky úzko profilový tovar 🤌🏼🫣😅 a ano, ja viem, isto su predražené , ale popravde si spomeniem objednať naozaj len raz za x rokov
@haley7897 a poznas knedlik Svoboda urcite ze?
Zaujimavost mam, ze syn (ci synovec)majitela tovarne Svoboda robil pred asi 17 rokmi v krcme v Blucine kde som byvala. Taky klucina, varit vedel a to len pubertiak bol (cca 18 rokov), na jeho rezne a salat sme chodili cela banda 😂😆 zadarmo nam este prihodil sem tam rezen. Len zamaval z kuchyne. Knedla sme ho volali.
Paradox je, ze po tolkych rokov, aj svoju rodinu mam a niekedy si kupime knedlik a je to Svoboda, s takou lutostou spominam ako ten zivot presiel, ze mi bolo v tedy 17 rokov. 🥰😔😅

@haley7897 píšeš to verejne a hlavne bludy, podla toho by som povedala, že " attention seeker " si ty.
@anonym_840158 všetky sme pochopili ako to @haley7897 myslela, nemusíš sa zbytočne vyvyšovať.