Aké kombinácie máte radi vy?

žiadnu komb.
týmto lakocinkám sa jednoducho vyhýbam. Nekupujem - priberá sa z toho.
@anonym_autor strasne ma irituje ten hore nohami otvoreny sacok z tyciniek.
@anonym_b3f2f4 😀 prečo?

žiadnu komb.
@deti95060810 ak si doprajes s mierou a nie kazdy den, tak nie, nepribera sa z toho. Clovek by si mal vediet dopriat male radosti. Ja si pistaciovy krem - nie tento konkretny - davam skoro kazdy den do tvarohu 😋
@anonym_b3f2f4 asi máme rovnakú poruchu. Ja som si to všimla až na fotke a už som to chcela vymazať. 😁🤣
@anonym_b3f2f4 asi máme rovnakú poruchu. Ja som si to všimla až na fotke a už som to chcela vymazať. 😁🤣
@anonym_autor to určite nie je porucha. To na čo sa zameriavame je sposobene našim fungovanim v realnom živote. Každy sme iný, ale to nie je porucha
@anonym_b3f2f4 a ešte aj otázku, že aké kombinácia....🙊🙈
@anonym_autor to určite nie je porucha. To na čo sa zameriavame je sposobene našim fungovanim v realnom živote. Každy sme iný, ale to nie je porucha
@kataina a ako fungujem v zivote, ked si prioritne vsimnem sacok hore nohami?😁
@kataina a ako fungujem v zivote, ked si prioritne vsimnem sacok hore nohami?😁
@anonym_b3f2f4 je to porucha. 😃 Ja mám ocd a také veci ma seru. Takisto ako nepárny počet niečoho krivý obrus vankúše nakrivo nedovrety suflik smietko na zemi nesumernost veci 😃🤣🙈
@anonym_b3f2f4 vidíš to som si vôbec nevšimla 😅 mňa irituje ten krém, chuti strasne 😛
žiadnu komb.
@deti95060810 ked si dáš tyčinky v deficite, môžeš aj chudnut 😅
@deti95060810 ked si dáš tyčinky v deficite, môžeš aj chudnut 😅
@anonym_494d86 nie je dobrý. Kúpila som v lidl na vianočné pečenie a nakoniec ostal.
@anonym_b3f2f4 a ešte aj otázku, že aké kombinácia....🙊🙈
@anonym_e48155 som na tom podobne, nie až nejaký extrém, ale všímam si to na sebe
@anonym_autor nemám takéto chute, ale syn kedysi jedával slané praclíky v čokoláde. ani neviem, či sa to dá ešte kúpiť
žiadnu komb.
@deti95060810 nepriberá
Tiež ma irituje ten sacok hore nohami. Pistaciovy krém nemám rada. Ale z uchylnych kombinácii mi strašne chuti pizza Hawaii (žiadna iná, nemám rada pizzu. Ani ananás. Len spolu to kombo)
@anonym_autor Juuj, skus s nutelou. Rovno do pohara. 😋
@anonym_autor Juuj, skus s nutelou. Rovno do pohara. 😋
@anonym_20cc82 ako moze mat niekto rad nutelu?
Môj syn miluje slané tyčinky s medom
Môj syn miluje slané tyčinky s medom
@rachel36a tak to musím skúsiť. Taká kombinácia mi nenapadla. 🥰
Pizza Havaj je super. Kto hovorí že ananás nepatrí na pizzu, je panna (alebo panic) 😂