icon

Aké mäso mám kúpiť?

10. máj 2025

Učím sa varit viete mi povedať aké mäso mám pýtať v obchode to čo ma pani na videu?

hopatko
10. máj 2025

Nazov masa mas vzdy uvedeny v recepte, podla ktoreho sa ucis varit. Aj v tomto.

tetapetra
10. máj 2025

Bravčové pliecko

autor
10. máj 2025

A nepríde vám to skôr ako bravčové karé?

tetapetra
10. máj 2025

Niekedy sa zadari a kúpiš pekné. Napadlo mi,či to nie je orech

autor
10. máj 2025

Lebo to sa podľa mňa zle kraja neviem či to nakrajam. Bravčové karé by nemohlo byt?

hopatko
10. máj 2025

Kazde maso sa da nakrajat ak mas ostry noz. Kare mas suchsie maso, plecko zasa moze byt mastne, uvidis ktore sa ti bude pozdavat v obchode, dobry masiar ti aj poradi.

tundra
10. máj 2025

Ked mas ostry nozik,tak je jedno,ci je to lopatka alebo kare.V lopatke je viac šliach,treba ich vyrezat.Neboj sa toho,bude sa to dusit,nemas co pokazit.Drzim palce.

nelca84
10. máj 2025

Vyzera to byt take suchsie, takze predpokladam, ze je to bravcove pliecko - orech. A s tym krajanim asi nechapem, vsak si naostri nozik a pokrajas ako maslo.

lindous
10. máj 2025

"Vepřová plec" je to hneď prvé v zozname ingrediencií... ale použi kľudne aké sa ti v obchode zapáči...zrovna v krájaní naozaj rozdiel nevidím

tundra
10. máj 2025
@nelca84

Vyzera to byt take suchsie, takze predpokladam, ze je to bravcove pliecko - orech. A s tym krajanim asi nechapem, vsak si naostri nozik a pokrajas ako maslo.

@nelca84 orech sa nachadza v stehne.

nelca84
10. máj 2025
@tundra

@nelca84 orech sa nachadza v stehne.

@tundra pravdu mas, pisem rychlejsie nez rozmyslam 😀 ale na pliecko to tiez nevyzera, skor to stehno

ibrunova
10. máj 2025

Ja by som kúpila stehno

belllinka
10. máj 2025

Kludne kup kare, pliecko ma zbytocne vela mastneho.

autor
10. máj 2025
@belllinka

Kludne kup kare, pliecko ma zbytocne vela mastneho.

@belllinka áno mám karé ďakujem

yosi
10. máj 2025

Karé je tuhé a dosť suché mäso. Na takéto gulášové záležitosti zásadne krkovička alebo pliecko

rozculena
10. máj 2025

karé bude suché

rozculena
10. máj 2025
@nelca84

@nelca84 ona má asi karé nakrájané na plátky..........

rachel36a
10. máj 2025

Pani ma pliecko, ale môžeš dat aké chceš...stehno, kare, atd

stankadu
10. máj 2025

Ja pliecko kupujem iba na mletie. Moja choroba je, že všetko biele musí z mäsa preč 😶‍🌫️🫣 takže kupujem iba stehno a karé a varím z toho. Ale mám posum, uz 2x som piekla krkovičku 😉 Takže kludne daj aké chceš.

veronka1996
10. máj 2025

To je losos podľa mňa

tundra
10. máj 2025
@veronka1996

To je losos podľa mňa

@veronka1996 👍😂😂😂

petulda333
10. máj 2025

Kare za mna suche,ja radsej orech alebo stehno

marsmykkok
10. máj 2025

Z bravčoviny je najlepšie stehno-dá sa použiť do všetkého, nie je suché ako karé a ani mastné ako pliecko alebo krkovička.

isis234
10. máj 2025
@veronka1996

To je losos podľa mňa

@veronka1996 100 bodov,,,, pobavilo😂
Kúp stehno. Ak máš karé, vysmaž na oleji... Alebo skús ako je v recepte.. písané je pliecko.
Aj z kuraťa môžeš urobiť na prírodno, s omáčkou...

alialialica
11. máj 2025

Pravdaže mohlo

evansova
12. máj 2025

Ked to kare planujes dusit, najpvr platky trochu naklep. Mozes pouzit mlete cierne korenie, mletu rascu, ale v ziadom pripade nie sol, ani koreniny ktore ju obsahuju. Opekaj ho na bravcovej masti, nie na oleji, podlej vriacou vodou a sol pridaj az po dvoch tretinach casu potrebneho na udusenie.
Takto aj kare, ktoré patri medzi suche masa bude chutne. Drzim place na oboch rukách.