icon

Aké sú vaše najlepšie recepty z cukety?

monote
26. jún 2024

Milujem cuketu na všetky spôsoby, ako ju pripravujete najradšej vy ? 🙂

luciaruz
26. jún 2024

Ja som skusala tento recept a bolo to fantastické moj muž sa za tým isiel utĺcť

https://fitshaker.sk/zapekana-cuketa-s-mletym-m...

lucia851
26. jún 2024

@erika5025 to môže byť super

petronellla87
26. jún 2024

@monote najradšej mám placky a také fejkove carbonara cestoviny s cuketou

domiklik
26. jún 2024

@monote vyprážané cuketa, zemiaky, tatarska

vitez
27. jún 2024

@petulda333 plnená mäsom..môžem poprosiť presne ako?vďaka

liusa82
27. jún 2024

ja robím len tak na rýchlovku na chlebík alebo pečivo väčšinou.Nakrájam kolieska cukety,dám na olej, chvilku popražím do zlatova,vyberem na tanierik a tie kolieska cukety bud dám na ne len sušený cesnak alebo aj roztlačený čerstvý rozotriem a na vrch tatarku.Na rýchlu večeru alebo obed akurát🙂 a minule som skúšala aj cestoviny s bryndzou a bryndza sa dá nhradiť aj ricotou,s rajčinami a cuketou.Tam som zas opražila tenké pásiky cukety na oleji aj s rajčinami a bolo to ozaj dobré plus bylinky do toho

ndrag
27. jún 2024

Ja cuketu osupem, osolim, obalim v muke, rychlo oprazim z kazdej strany (nie do makka). Medzi tym si spravim na panvici hustu omacku z asi 5 paradajok na cibule, cesnaku, bazalke. Nalejem to do nadoby na pecenie, navrch poukladam cuketu a na to podla nalady tvrdy syr, alebo aj bez syra sa da. Zapeciem to v rure. Je to dobre s varenymi zemiakmi.

vitez
28. jún 2024

@erika5025 rcpt?vďaka

vitez
28. jún 2024

@erika5025 to mäso robíš ako.na fašírky?a vnútro čo vydlabeš?

katarinamamina
2. júl 2024

Dnes budú placky a chcem vyskúšať aj mäsovo cuketové karbonátky. Inak mám rada vyprážanú a prívarok alebo dávam občas aj do soté.

mimachicha
2. júl 2024

@monote ja robim cuketove ragu. Super len tak s ryzou alebo ako priloha k rybe. Na olivovom oleji restujem male kocky cukety aj so supkou tak 0,5cmx0,5cm. Ked uz su viac makke, tak ze nam pocit ze o chvilu sa budu rozpadat, pridam nakrajanu velku paradajku a vyrestujem celu stavu. Potom pridam 1PL pretlaku a na zaver na polovicu prekrojene cierne olivy a trochu oregana. Trosku prevarim a hotovo. Mnamka

vevesh
2. júl 2024

Co tu este nebolo spomenute- super je nastruhana cuketa v bolognskej omacke, plnena ryzou, v jahnacej omacke, cokoladovom kolaci, certsvo nastruhana v salate, nakladana cuketa s uhorkami a karfiolom.

zuzx
2. júl 2024

Dnes budem mať na večeru cuketovy pizzu (cuketa namiesto cesta). Milujem ju, je na nerozoznanie od ozajstnej pizze. Cuketovy prívarok s vajíčkom je super, cuketovy perník je úžasný, tiež cuketova krémová polievka alebo lasagne. Placky sú o ničom, zapekaná cuketa má tiež až tak neoslovila.
Okrem toho to dávam do soté - s mäsom a ryžou, nakrájané na kocky.

because
2. júl 2024

@majlo1234 receptík by som prosila 🙏 vďaka

evi5888
2. júl 2024

@monote cuketovy tatarák ❤️

salije
2. júl 2024

Cuketove spagety
Cuk.placky
Tycinky
Pizza tu zboznujem
Palacinky uplna bomba
Natierka na hrianky
Grilovana
Letna cuketova polievka
Privarok
Cuketa je laska

whanka
2. júl 2024

nastruhana orestovana cuketa v prazenici

andykras
2. júl 2024

@monote cuketovy slany kolac a aj na sladko, a do podlesnikov

inaemre
2. júl 2024

Na tenke platky, posolit, vegeta, olivovy olej a ugrilovat 🙃

inaemre
2. júl 2024

Na tenko nasteuhanu pridavam ako zaklad do roznych omacok.

Aj do cestovin s vajcom 😀

raduska458
2. júl 2024

@monote Klasika vymážaná alebo cuketové placky, prívarok, plnená cuketa s mletým mäsom alebo bez mäsa s červenou šošovicou, potom koláč slaný aj sladký a milujem cuketový tatarák.

beronsche
2. júl 2024

Zeleninové lasagne s cuketou, cuketova krémová polievka, cuketovy perníkový koláč, placky, cuketova čalamáda
To je všetko, čo robievam ja.
Ale idem tu nabrat ďalšie inšpirácie.. 🙂

eva7780
2. júl 2024

Akurát som robila plnenú s mletym mäsom, manžel si uz druhy x naložil 😁 chystám sa niektorý deň na cuketovo surový koláč , našla som na fb . Cuketu milujemr

diqushqaa
2. júl 2024

Na kocky nakrajana ogrilovana s grilovacím korením a na to rozpustiť nivu alebo balkánsky syr, to je u mňa momentálne topka 😁

dadia
Autor odpoveď zmazal
otilia16
2. júl 2024

Ja do prazenicky, alebo na sposob uhorkoveho šalátu 👌
Ostatné tu už asi bolo spomenuté 😅

julka009
2. júl 2024

@monote cuketu nakrájaj so škrabkou na tenké pláty, osol, na každý poukladaj šunku/slaninu a syr, zatoc do rolky, obal v trojobale a vypraz 😋. Odkedy som našla tento recept, tak mi to chutí asi ešte viac ako cuketa plnená mäsom a tu teda môžem 😁.

rakywanda
2. júl 2024

Osmažím cibuľku, cesnak, na kocky nakrájanú cuketu, nahrubo nastrúhané údené tofu, kukurica, posypem lahodkovym droždím, na záver troška nivy. Ak som veľmi hladná, dám si k tomu opečený toast.

nyphadora
2. júl 2024

@monote cuketove lasagne alebo placky