Aké varené jedlá chutia dobre studené?
Za mna aj kremove polievky
Žiadne 😳😳😳
cestovinovy salat
Holubky, plnená paprika,rezeň, najlepšie izbová teplota. 🙂
Granadir
Okrem cestovinoveho salatu nezjem studene nic. Daju sa rezne, fasirky a pod.
Kura,segedín
Mne tiež chutí studená plnená paprika alebo kapusta.
A ryžový nákyp a žemľovka.
A jasné, že zemiakový šalát.
Lečo 😍
podla mna ziadne, ale moja dcera je schopna jest vsetko studene uplne hocico aj z chladnicky prave vytiahnute zo vcera uvarene...mna vzdy pri tom.strasie🤣🤣 ale podla mna ani jej to tak nechuti, iba je leniva si to ohriat 😂
komu ako chutí. ja mám rada koložvársku studenú, kapustnicu občas, rezne (tie ohriate vyslovene neznášam…)
Neznasam varene studene jedlo okrem cestovinoveho salatu.
palacinky, lievance, aj studena placka sa da. Rezne a fasirky zjem aj studene, aj smyklavy salat aj ked najlepsi je taky vlazny
Ovocné polievky tie sú naj priamo z chladničky
@viestta práve som googlia čo je to ten šmykľavý šalát a to veru vyskúšam
u nás v pohode aj rizoto so syrom a francúzske zemiaky
Ďakujem dievčatá
Pizaa
Pri vela prikladoch sa mi az chlpy jezia 😄 ze studena plnena paprika? Ble. Je to vec vkusu, za mna nejaky cestovinovy salat, pizza, kuskus so zeleninou, palacinky, zemlovka, ryzovy nakyp, mozno este pecena zivanska na plechu.. to je asi vsetko.
Fasirky rezne salaty.male mne chuti studema kolozvarska.leco.kysle polievky.strapacky.
Aj mne chutí šalátová polievka aj studená, ale studenú koložvársku kapustu, alebo segedín by som nezjedla. Lečo je tiež lepšie teplé, ale aj vychladené sa dá zjesť.
Palacinky
Mliečne polievky a ja mam rada studený segedin.
ja mám rada studený vyprážaný karfiol
Vsetky.
Všelijaké ryžové a cestovinove šaláty so strukovinami bylinkami a zeleninou.
Okrem už spomenutého, za mňa "šunkofleky" izbovej teploty sa tiež dajú v pohode zjesť. 🙂

Rezen, pecene maso s chlebom, salatom
zemlovka