Ako chutne a zdravo pripraviť tvaroh na raňajky?
Zdrava strava. Poradte nejake tipy, s cim jedavate tvaroh.
Pripadne celkovo, co zdrave jedavate?
@anonym_autor sak normalne lyzicou.A ty?
Malé lievance zvyknem robiť - tvaroh, zrelý popučený banán , vajíčko, kypriaci prášok aby boli pekne nadýchané, voda alebo mlieko (s vodou sú ľahšie, s mliekom sýtejšie), múka. Cukor nepridávam, banán ich osladí. Podávam ich s kyslou smotanou alebo len samotné ku káve/čaju. Na gramáž sa ma nepýtaj robím to od oka.
@autumn1 a zabudla som na škoricu.
@anonym_autor tvaroh, müsli natural, čučoriedky, slnečnicové semienka, pohár ryžového mlieka
Všetko rozmixujem a vypijem
Na obed s cestovinou.
@anonym_autor so steviou a kakaom, mnam. obcas do toho nejake maliny alebo cucoriedky alebo banan.
alebo tvaroh , skorica, stevia.
ine zdrave - cottage tvaroh + tmavy celozrnny chlieb, rajciny, uhorky, papriky.
Grilované papriky s bryndzou, rukolou a semiekovým chlebom.
tmavy chlieb zapeceny s kuskom syru.
Tvaroh radšej na obed buď s domácimi rezancami alebo tvarohové gule urobím a veľmi zriedka robím tvarohovú nátierku na večeru
na raňajky nejem tvaroh, až na obed, olovrant alebo večeru… 🤷♀️ na raňajky na 99% vločky a jogurt a ovocie…
@tundra zaujimava vyhovorka zlocincov a inych ludi , ktori kade chodia, tade ublizuju... ze ved je akoze jedno, co pocas zivota robia...
@anonym_1b487a je to jeden z citatov americkeho spisovatela a filozofa Elberta Hubbarda.
https://citaty-slavnych.sk/autori/elbert-hubbard/
Nebudem viac reagovat, na tvoje komentare....
Tvaroh jem so zeleninou,niekedy si dam k tomu jedno vajicko alebo syr,ale vzdy vela zeleniny uhorka,paprika,paradajky. Mam rada tvaroh na slano. Alebo tvarohovu pomazanku.
ja si davam tvaroh s chia semiackami do toho orechy a ovocie.
@anonym_autor tak ja nemam rada sladke ranajky takze
- ako natierku - maslo, tvaroh, struhana mrkva, sol, trochu horcice
- cisty, pripadne s pazitkou, pecivo a k tomu paradajku a uhorku
- ako sodovu loksu, pomer tvaroh:muka 1:1 trochu vody/mlieka, sol, soda bic. (na 0.5kg tvarohu ide 1 čl sody a 1čl soli, cize prispisobim mnozstvu), urobim cesto a peciem na sucho placky, potriem maslom a k tomu zeleninu
Nejem tvaroh na ranajky. V podstate nejem tvaroh asi vobec, resp. minimum.
Nejem tvaroh na ranajky. V podstate nejem tvaroh asi vobec, resp. minimum.
@diewcatqoo no.. to je odpoved ako - Kam chodite cz jesenne prazdniny na dovolenku? Nechodim cez jesenne prazdniny, nedostanem vtedy dovolenku.
Viete, ze ja tu na ostrove nedostanem kupit tvaroh? Len syr cottage, alebo potom nieco, co sa vola "cerstvy mixovany syr", ale je to velmi tekute, uplne bez tuku a teda chut nic moc.....
Tvaroch jem len s palacinkami,radsej si dám mäso
Jemný nízkotučný tvaroh raňajkujem pravidelne s klasickými ovsenými vločkami, trochou mlieka, trochou škorice a medu.
Viete, ze ja tu na ostrove nedostanem kupit tvaroh? Len syr cottage, alebo potom nieco, co sa vola "cerstvy mixovany syr", ale je to velmi tekute, uplne bez tuku a teda chut nic moc.....
@tenerifka mne tvaroh vzdy v cudzine chybal, ten nas, hrudkovy, jemny sa da vselikde zohnat, ale ten mi tak nechuti. Cottage cheese nie je ono, hoci sa podoba asi najviac.
@tenerifka mne tvaroh vzdy v cudzine chybal, ten nas, hrudkovy, jemny sa da vselikde zohnat, ale ten mi tak nechuti. Cottage cheese nie je ono, hoci sa podoba asi najviac.
@simsalabim kedysi predaval tunajsi Lidl jemny tvaroh, potom ho prestali dovazat. Vsetko sa prisposobuje trhu, miestni to nepoznaju/nejedia/nelubia....
Dlho trvalo, nez zacali predavat kyslu smotanu, a aj tak si myslim, ze to kupujeme vacsinou cudzinci
@tenerifka skús si vyrobiť ;) https://valachshop.sk/blog/post/ako-si-jednoduc...
@tenerifka skús si vyrobiť ;) https://valachshop.sk/blog/post/ako-si-jednoduc...
@zadda1 este kupit kravu, aby som mala nepasterizovane mlieko, a bude aj tvaroh🤣
ja z tvarohu vacsinou natierky, s trochou soli a zeleninou - cibulka, redkovka, mrkva, paprika.. alebo nasladko s medom, kakaom, dzemom

Malé lievance zvyknem robiť - tvaroh, zrelý popučený banán , vajíčko, kypriaci prášok aby boli pekne nadýchané, voda alebo mlieko (s vodou sú ľahšie, s mliekom sýtejšie), múka. Cukor nepridávam, banán ich osladí. Podávam ich s kyslou smotanou alebo len samotné ku káve/čaju. Na gramáž sa ma nepýtaj robím to od oka.