icon

Ako chutne a zdravo pripraviť tvaroh na raňajky?

6. sep 2025

Zdrava strava. Poradte nejake tipy, s cim jedavate tvaroh.

Pripadne celkovo, co zdrave jedavate?

Strana
z2
autumn1
6. sep 2025

Malé lievance zvyknem robiť - tvaroh, zrelý popučený banán , vajíčko, kypriaci prášok aby boli pekne nadýchané, voda alebo mlieko (s vodou sú ľahšie, s mliekom sýtejšie), múka. Cukor nepridávam, banán ich osladí. Podávam ich s kyslou smotanou alebo len samotné ku káve/čaju. Na gramáž sa ma nepýtaj robím to od oka.

tundra
6. sep 2025

@anonym_autor sak normalne lyzicou.A ty?

autumn1
6. sep 2025
@autumn1

Malé lievance zvyknem robiť - tvaroh, zrelý popučený banán , vajíčko, kypriaci prášok aby boli pekne nadýchané, voda alebo mlieko (s vodou sú ľahšie, s mliekom sýtejšie), múka. Cukor nepridávam, banán ich osladí. Podávam ich s kyslou smotanou alebo len samotné ku káve/čaju. Na gramáž sa ma nepýtaj robím to od oka.

@autumn1 a zabudla som na škoricu.

pe_mi
6. sep 2025

@anonym_autor tvaroh, müsli natural, čučoriedky, slnečnicové semienka, pohár ryžového mlieka
Všetko rozmixujem a vypijem

niekto2hy
6. sep 2025

Na obed s cestovinou.

anonym_1b487a
6. sep 2025

@anonym_autor so steviou a kakaom, mnam. obcas do toho nejake maliny alebo cucoriedky alebo banan.

alebo tvaroh , skorica, stevia.

ine zdrave - cottage tvaroh + tmavy celozrnny chlieb, rajciny, uhorky, papriky.

Grilované papriky s bryndzou, rukolou a semiekovým chlebom.

tmavy chlieb zapeceny s kuskom syru.

anonym_37a4b3
6. sep 2025

Tvaroh radšej na obed buď s domácimi rezancami alebo tvarohové gule urobím a veľmi zriedka robím tvarohovú nátierku na večeru

biba_18
6. sep 2025

na raňajky nejem tvaroh, až na obed, olovrant alebo večeru… 🤷‍♀️ na raňajky na 99% vločky a jogurt a ovocie…

mandzula
6. sep 2025
@tundra

@anonym_autor sak normalne lyzicou.A ty?

@tundra pyta sa s cim, nie cim.
Nahadzem ho do jogurtu, na lievance, do placiek (tvaroh, ovsene vlocky, vajce).

anonym_ccdabf
6. sep 2025
@mandzula

@tundra pyta sa s cim, nie cim.
Nahadzem ho do jogurtu, na lievance, do placiek (tvaroh, ovsene vlocky, vajce).

@mandzula to su ti co majú potrebu za každú cenu sa vyjadriť a este si myslia akí su vtipni 😉

tundra
6. sep 2025
@anonym_ccdabf

@mandzula to su ti co majú potrebu za každú cenu sa vyjadriť a este si myslia akí su vtipni 😉

@mandzula
@anonym_ccdabf
Neberte zivot tak vazne,aj tak na jeho konci umrieme😉

anonym_1b487a
6. sep 2025
@tundra

@mandzula
@anonym_ccdabf

@tundra zaujimava vyhovorka zlocincov a inych ludi , ktori kade chodia, tade ublizuju... ze ved je akoze jedno, co pocas zivota robia...

tundra
6. sep 2025
@anonym_1b487a

@tundra zaujimava vyhovorka zlocincov a inych ludi , ktori kade chodia, tade ublizuju... ze ved je akoze jedno, co pocas zivota robia...

@anonym_1b487a je to jeden z citatov americkeho spisovatela a filozofa Elberta Hubbarda.
https://citaty-slavnych.sk/autori/elbert-hubbard/
Nebudem viac reagovat, na tvoje komentare....

marca12
6. sep 2025

Tvaroh jem so zeleninou,niekedy si dam k tomu jedno vajicko alebo syr,ale vzdy vela zeleniny uhorka,paprika,paradajky. Mam rada tvaroh na slano. Alebo tvarohovu pomazanku.

anonym_ccdabf
7. sep 2025
@tundra

@mandzula
@anonym_ccdabf

@tundra neberiem, iba nechapem ľudí čo majú potrebu za každú cenu sa vyjadrovať aj ked nemajú čo k veci povedat

mirola
7. sep 2025

ja si davam tvaroh s chia semiackami do toho orechy a ovocie.

tykat
7. sep 2025

@anonym_autor tak ja nemam rada sladke ranajky takze
- ako natierku - maslo, tvaroh, struhana mrkva, sol, trochu horcice
- cisty, pripadne s pazitkou, pecivo a k tomu paradajku a uhorku
- ako sodovu loksu, pomer tvaroh:muka 1:1 trochu vody/mlieka, sol, soda bic. (na 0.5kg tvarohu ide 1 čl sody a 1čl soli, cize prispisobim mnozstvu), urobim cesto a peciem na sucho placky, potriem maslom a k tomu zeleninu

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
7. sep 2025

Nejem tvaroh na ranajky. V podstate nejem tvaroh asi vobec, resp. minimum.

simsalabim
7. sep 2025

Akurat ranajkujem - bezlaktozovy tvaroh s pistaciovym maslom, maliny, pol nektarinky, orieskove musli.

mirage
7. sep 2025
@diewcatqoo

Nejem tvaroh na ranajky. V podstate nejem tvaroh asi vobec, resp. minimum.

@diewcatqoo no.. to je odpoved ako - Kam chodite cz jesenne prazdniny na dovolenku? Nechodim cez jesenne prazdniny, nedostanem vtedy dovolenku.

tenerifka
7. sep 2025

Viete, ze ja tu na ostrove nedostanem kupit tvaroh? Len syr cottage, alebo potom nieco, co sa vola "cerstvy mixovany syr", ale je to velmi tekute, uplne bez tuku a teda chut nic moc.....

minenkaa
7. sep 2025

Tvaroch jem len s palacinkami,radsej si dám mäso

donbosco
7. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 tak isto,je to fajne

cutespider
7. sep 2025

Jemný nízkotučný tvaroh raňajkujem pravidelne s klasickými ovsenými vločkami, trochou mlieka, trochou škorice a medu.

simsalabim
7. sep 2025
@tenerifka

Viete, ze ja tu na ostrove nedostanem kupit tvaroh? Len syr cottage, alebo potom nieco, co sa vola "cerstvy mixovany syr", ale je to velmi tekute, uplne bez tuku a teda chut nic moc.....

@tenerifka mne tvaroh vzdy v cudzine chybal, ten nas, hrudkovy, jemny sa da vselikde zohnat, ale ten mi tak nechuti. Cottage cheese nie je ono, hoci sa podoba asi najviac.

tenerifka
7. sep 2025
@simsalabim

@tenerifka mne tvaroh vzdy v cudzine chybal, ten nas, hrudkovy, jemny sa da vselikde zohnat, ale ten mi tak nechuti. Cottage cheese nie je ono, hoci sa podoba asi najviac.

@simsalabim kedysi predaval tunajsi Lidl jemny tvaroh, potom ho prestali dovazat. Vsetko sa prisposobuje trhu, miestni to nepoznaju/nejedia/nelubia....
Dlho trvalo, nez zacali predavat kyslu smotanu, a aj tak si myslim, ze to kupujeme vacsinou cudzinci

zadda1
7. sep 2025
@tenerifka

tenerifka
7. sep 2025

@zadda1 este kupit kravu, aby som mala nepasterizovane mlieko, a bude aj tvaroh🤣

trema
7. sep 2025

ja z tvarohu vacsinou natierky, s trochou soli a zeleninou - cibulka, redkovka, mrkva, paprika.. alebo nasladko s medom, kakaom, dzemom

Strana
z2