icon

Ako dlho vydrží cesnaková nátierka v chladničke?

ratka800
3. jún 2024

Dobrý deň žienky.
Viete mi povedať prosím koľko vydrží cesnakova natierka v chladničke?
Vždy ju robím na oslavy a mužovi veľmi chuti tak ma poprosil či mu neurobím aj do nádoby do práce na pár dni 🙂 lenže vždy sa zjedla za celý deň, takže som nikdy nemala možnosť to odsledovať. A keďže môj muž je veci aj po záruke kým mu nepoviem že to už nemôže jesť 😂tak by som mu rada povedala dokedy to ma zjesť, lenže ja sama neviem.
Vedeli by ste mi prosím povedať ? Poprípade ako ju uskladňovať aby najdlhšie vydržala?
Ďakujem za kazdu odpoved.

sisulia
3. jún 2024

Ziadne specialne skladovanie, proste aby bola v chladnicke. Ked spravis teraz, tak si myslim, do konca tyzdna by mala vydrzat. Akoze do piatku. Ale aj tak je velka pravdepodobnost, ze sa zje skor 😀

zuzlaka
3. jún 2024

No ked sa u nas spravi cesnakova natierka, tak nevydrzi dlhsie ako tri dni. 😀 Ta totiz chuti kazdemu, celej domacnosti. Ale tiez si myslim, ze by to malo byt do toho piatku v pohode. Akoze ja uz som jedla aj starsie veci, takze za mna je ok aj tyzden. 😂

bublinka1426
3. jún 2024

@ratka800 davam do skla. ale tiez ju nejeme ked je stara, max 3-4dni.

kluska
3. jún 2024

a ako robite tu cesnakovu natierku? 🙂

blondinka95
3. jún 2024

Ja som minule spravila len preslahnuty cream cheese s čerstvým cesnakom a trošičku masla,
( to maslo tam podľa mňa ani cítiť nebolo, nabudúce nedam) a bola skvela.

mata90
3. jún 2024

@kluska ja dávam tatarku helmanz , nastrúhaným údený syr na jemno a 2-3 strúčiky cesnaku alebo aj viac podľa chuti + soľ

januska12323
3. jún 2024

Kým je v chladničke nemá sa tam čo pokaziť.

selenka7
3. jún 2024

Zalezi na zlozeni, na cistote nadob a pouziteho kuchynskeho nacinia a samozrejme na tom, ci sa pri priprave "oblizuje" vareska a samozrejme ze sa moze pokazit aj v chladnicke, ak nieco zo "vstupnych surovin" alebo predmetov, ktore s nou pridu do styku, nebude hygienicky OK. Take listerie sa napriklad mnozsia aj pri chladnickovej teplote.

ratka800
autor
4. jún 2024

Ďakujem vám veľmi pekne žienky. Robila som to včera a muž to zjedol už vsetko …. Plnú dozu! Takže už aj tak do prace nič nemá …. 😂😂pekný deň.

ratka800
autor
4. jún 2024

@mata90 my cesnaku dávame trochu viac ale my sme obaja taký cesnakoví.. milujeme cesnakove veci