Ako dobre pripraviť pečené mäso s kapustou?

bobulka34
21. jan 2010

neviete mi poradit ako dobre pripravit pecene maso s kapustou alebo kacku s kapustou a knedlou. resp. v akej pozicii to piect v rure, a na akom programe, neviem kedy pouzit ventilator a kedy ten program pecenie hore aj dole (su to take dve ciarky pod sebou), popripade iny typ programu.
Moc dakujem

junovka
22. jan 2010

Bobulka, ja ked peciem maso ku knedle, tak davam na 220 C , 2 kolajnicka odspodu, program bez ventilatora, kde je palicka hore a dole.To peciem asi 1 a pol pod alobalom a potom asi 15 minut pred ukoncenim peciem na program gril s ventilatorom, zhnednutie c. 3 , samozrejme bez alobalu 😉

daniz
1. apr 2010

Ahoj, hodím sem aj ja. V obchdoch dostať takúje fóliu na pečenie "sáčky" . Je to výborná vec, pretože nasolené, nakorenené
mäsko vložíte do toho "sáčku" trošku podlejete vodou,zatvoríte a dáte piecť. Šťava vám nevytečie,nevyparí sa, a mäsko je výborne šťavnaté a chrumkavé. Je to jednoducé, rýchle a dobré. Majú rôzne veľkosti. Skúste 😉 .

erikasadek
1. apr 2010

bobulka najlepsia vec na svete je remoska take stavnate masko od tial vytiahnes ako nikde 😉

monnaa
2. apr 2010

Daniz, prosím ťa, kde dostať kúpiť tie sáčky na pečenie mäsa ? ja som sa s takým ešte teda nestretla...

daniz
6. apr 2010

monna, ahoj, sa mi zdá že v Tescu. Má taký hnedý papierový obal, a je tam odfotené pečené mäso.

henikav1
6. apr 2010

aj ja pouzivam tie sacky, z tesca je to zabalene ako aluminium, alebo folia v takej dlhej krabicke, pretoze je to tiez zrolovane do valceka a na krabici je napisane BAKING FOIL a pod tym je malym napisane folia na pecenie. Masko upecene v tychto sackoch je fakt stavnate, mozem odporucit 😉