icon

Ako dosiahnuť, aby krém na cheesecake stuhol?

30. máj 2025

Ahojte žienky. Potrebuje poradiť 😔 Stuhne mi krém na nepečený cheesecake, keď sa mi zrazil, dala som ho nad paru a teraz je riedky🤦‍♀️ Mám ho v chladničke, tak vyzerá, že tuhne, ale bojím sa ho dať do formy, či mi stuhne dostatočne 🤷‍♀️ Nemáte niektorá skúsenosť? Ďakujem a pekný večer prajem 🙂

avatar
kiki68
30. máj 2025

A nechces to dat radsej upiect a potom do chladnicky? Normalny peceny spravit. Zrazene je to risky business

autor
30. máj 2025
@kiki68

A nechces to dat radsej upiect a potom do chladnicky? Normalny peceny spravit. Zrazene je to risky business

@kiki68 a na koľko to mám dať piecť? Premyšľala som, že mám ešte trochu šľahačky, tak, že by som vyhľašala a skúsila pridať. Fakt neviem, je mi ľúto to len tak "vyliať".

autor
30. máj 2025

A mám v ňom šľahačku, to môžem upiecť?

avatar
mdse
30. máj 2025

Zrazené mascarpone nenapravíš, teraz som na tú tému pozerala náučné videá. Pridaj tam tvaroh ešte, vajce, puding.prášok a daj to upiecť.

avatar
viestta
30. máj 2025

rob z toho pohare na sposob tiramisu s ovocim a piskotami

autor
30. máj 2025
@viestta

rob z toho pohare na sposob tiramisu s ovocim a piskotami

@viestta už som to dala do pohárov, uvidíme ráno, či z toho niečo bude 😁

avatar
viestta
30. máj 2025

Zrave to bude, neboj sa 🙂