Ako nahradiť BB puding v recepte na guľky?
Dievcata, prosim Vas, mam starsi recept, do ktoreho idu "dva velke baliky BB pudingu". U nas bb puding nepredavaju. Cim ho prosim mozem nahradit a v akom mnozstve? Ide o recept na gulky z bb pudingu s visnami
Dakujem
@really8 Dala by som kakaovy puding? Jedno balenie BB pudingu ma 250gr.
@really8 Dala by som kakaovy puding? Jedno balenie BB pudingu ma 250gr.
@veselo_neveselo tak som kupila. Klasicky puding ma 40g tak ich mam 12😂 ja som tie gulky este nikdy nerobila tak som zvedava ci to nevysmarim do kosa. Ked budem hadzat neprijemne komentare budu to indicie ze gulky nevysli😂
@really8 Zloženie
Keksová múčka (pšeničná múka, cukor, rastlinný palmový tuk čiastočne hydrogenovaný, sušené mlieko plnotučné, kypriaca látka (uhličitany amónne), sušené žĺtka, kukuričný škrob, jedlá soľ), Kukuričný škrob, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (11, 5%), Cukor
v akom pomere, vie len vyrobca.
@viestta takto nahradzas suroviny?😂
@really8 BB puding je jedinečný v tom, že obsahuje keksovu múčku. Recept bol vymyslený pre pacientov s poruchami výživy. Viac si vieš prečítať na webe.
Takže ak máš klasické pudingy, bude výsledok chutiť úplne inak ako z BB pudingu. Preto ti odporúčam pomlieť maslové sušienky či piškóty a pridať do základu na guľky. Tak sa trochu viac priblížiš zloženiu BB pudingu.
Polkila pudingu, to je fakt vela
Niekto tam dáva aj podrvené piskoty
Mleté piškóty s klasickým pudingom

@really8 Zloženie
Keksová múčka (pšeničná múka, cukor, rastlinný palmový tuk čiastočne hydrogenovaný, sušené mlieko plnotučné, kypriaca látka (uhličitany amónne), sušené žĺtka, kukuričný škrob, jedlá soľ), Kukuričný škrob, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (11, 5%), Cukor
v akom pomere, vie len vyrobca.