icon

Ako prebiť chuť olivového oleja?

avatar
terkaaa248
4. nov 2021

Ahojte, prosim vas. Robila som domacu majonezu z olivoveho oleja (nemala som iny). Lenze ta majoneza ma strasnu chut od toho oleja. Neviete cim by sa to dalo este zachranit? Nejak tu chut prebit?
Dakujem😁

avatar
viestta
Odpoveď bola odstránená
avatar
didi2102
4. nov 2021

@terkaaa248 na tú chuť si treba zvyknúť,pamätám ako mama prvý krát pridala do spagiet kus olivového oleja,som myslela že sa povraciam a špagety som si premyvala aj tak to cítila no fuj ... Teraz som už tak zvyknutá že ho necitim

avatar
jaskolka
4. nov 2021

Nijako. Bohužiaľ, keď si nemala normálny olej, radšej bolo treba počkať a robiť vtedy, keď ho kúpiš.
Olivový olej je veľmi výrazný, hodí sa hlavne do šalátov, aj na cestoviny ho nie každý musí zniesť.
Bud majonézu vyhodis, alebo proste budete mat olivovu príchuť.

avatar
cawes
4. nov 2021

Natri na olivovu bagetu😂😂😂

avatar
mamamasama
4. nov 2021

Čožeee?.. a ja si ho niekedy rovno do ust lejem 🤣 Zbožnujem hlavbe talianske oliváče. Hned by som vam tu majonezu zjedla.

avatar
terkaaa248
autor
4. nov 2021

@mamamasama kludne donesiem😂😂😂

avatar
danica2711
5. nov 2021

@terkaaa248 súdiac podľa tvojho vyjadrenia ti olivový olej smrdí a nechutí. Tak načo ho máš doma a ešte z neho robíš majonézu?!

avatar
nicol_ka55
5. nov 2021

Tak toto by aj mna zaujimalo 🙂 Raz som sa pomylila som ho dala do jedla a nedalo sa :D

avatar
lobic
5. nov 2021

mozno je to len o zvyku, predsa len asi nie sme v nasich koncinach nan az taki zvyknuti ako dole na juhu 🙂

avatar
terkaaa248
autor
5. nov 2021

@danica2711 je ine ked si ho dam na cestoviny alebo na nom pripravujem zeleninu… ale ked das 200ml do majonezy, tak ho tam citit az prilis