icon

Ako pripraviť chutné a zdravé fašírky?

9. apr 2024

Ahojte, skusala som neobalovat, bolo to take mdle. Rozok, zemla atd. do toho nejde do uvahy. Pripadne syrove karbanatky? Nejake typy?
Dakujem.

markusrasford
9. apr 2024

Uvar zemiaky, postrúhame a vychladené pomiešame s mäsom dobre dochutíme a budeš mat vynikajúce fašírky a pec ich v rúre budú aj ľahké na konzum

doriiis
9. apr 2024

Neobalujem....strúhanku dávam priamo do mäsa,plus korenie,soľ,čerstvý rožok ( asi sa nič nestane,keď nedáš),cesnak,cibuľa.Urobim guľky a dám na plech,podlejem vodou a pečiem v rúre.Chvilu pred tým,ako vyberám ich posypem syrom

luccija
9. apr 2024

@doriiis robím podobne len dlhý sulec a do vnútra vajco na tvrdo

luccija
9. apr 2024

Alebo, keď máte radi tak veľké šampiňóny naplniť mäsom a na vrch syr a do rury

janai1
9. apr 2024

Ovsené vločky namočiť do mlieka, chvíľu nechať postáť. Vyzmykat mlieko, zmiesať s mäsom, dochutiť, urobiť fašírky a sup do rúry

viestta
9. apr 2024

Robim v rure, v nicom neobalujem, k masu pridavam kadeco, aj syr, aj celozrnne pecivo aj ovsene vlocky aj struhanu zeleninu a uz som pridala aj sosovicu z konzervy. Nabuduce skusim cervenu fazulu. Uz som robila fasirky na plechu a podliala som ich domacim lecom. Zjedli sa velmi rychlo

nikha2809
9. apr 2024

Ja robím aj takéto, uvarím pšeno, zmiešam s osmahnutou mrkvou a cuketou, pridám vajce, dochutím, obalim v strúhanke a pečiem v rúre pokvapkane olejom.Mnam

autor
9. apr 2024

@markusrasford v nicom neobalis ani nic? ako sa ti podari nastruhat uvareny zemiak?

autor
9. apr 2024

@doriiis vodou? 🙆‍♀️😵

autor
9. apr 2024

@janai1 aj vlocky su fajn napad 🙈 dakujem

autor
9. apr 2024

@nikha2809 ano ja tak podobne aj karfiolove

autor
9. apr 2024

@viestta znie super

joesvk
9. apr 2024

@markusrasford Musím vyskúšať 🙂

markusrasford
9. apr 2024

@ struhadlom na zemiaky alebo na tom co sa robia klasické halušky. Obalít môžeš kludne

autor
9. apr 2024

@markusrasford ano? mne by sa z toho kasa zrobila 🤔

zuzanna33
9. apr 2024

Brokolica ,mrkva , kaleráb akákoľvek zelenina +vajíčko a postrúhaný syr. Ak sa ti zdá riedke ja dávam sójový granulát alebo ovsené vločky. A nevysmazam pečiem v rúre a potriem vajíčkom alebo posypem strúhankou

markusrasford
9. apr 2024

Tak si daj hrubšie strúhadlo a zemiaky musia byť vychladené

autor
10. apr 2024

@zuzanna33 predvaras brokolicu atd?

autor
10. apr 2024

@markusrasford pravda, dakujem za radu

zuzanna33
12. apr 2024

Áno všetko uvarím spolu, koreňovú zeleninu nastrúham a nechám vychladnúť

klip0
12. apr 2024

Dám mleté mäso, cibuľu na drobno, cesnak, majoránku, papriku atď, ovsené vločky, vajíčko a buď celé toto dám v celku na plech alebo vytvarujem malé fašírky, postriekam olivovým olejom v spreji a dám piecť.
Niekedy tam primiešam syr
A niekedy miesto mäsa dám tuniak