Ako pripraviť chutné a zdravé fašírky?
Ahojte, skusala som neobalovat, bolo to take mdle. Rozok, zemla atd. do toho nejde do uvahy. Pripadne syrove karbanatky? Nejake typy?
Dakujem.
Neobalujem....strúhanku dávam priamo do mäsa,plus korenie,soľ,čerstvý rožok ( asi sa nič nestane,keď nedáš),cesnak,cibuľa.Urobim guľky a dám na plech,podlejem vodou a pečiem v rúre.Chvilu pred tým,ako vyberám ich posypem syrom
Alebo, keď máte radi tak veľké šampiňóny naplniť mäsom a na vrch syr a do rury
Ovsené vločky namočiť do mlieka, chvíľu nechať postáť. Vyzmykat mlieko, zmiesať s mäsom, dochutiť, urobiť fašírky a sup do rúry
Robim v rure, v nicom neobalujem, k masu pridavam kadeco, aj syr, aj celozrnne pecivo aj ovsene vlocky aj struhanu zeleninu a uz som pridala aj sosovicu z konzervy. Nabuduce skusim cervenu fazulu. Uz som robila fasirky na plechu a podliala som ich domacim lecom. Zjedli sa velmi rychlo
Ja robím aj takéto, uvarím pšeno, zmiešam s osmahnutou mrkvou a cuketou, pridám vajce, dochutím, obalim v strúhanke a pečiem v rúre pokvapkane olejom.Mnam
@markusrasford v nicom neobalis ani nic? ako sa ti podari nastruhat uvareny zemiak?
@doriiis vodou? 🙆♀️😵
@janai1 aj vlocky su fajn napad 🙈 dakujem
@nikha2809 ano ja tak podobne aj karfiolove
@viestta znie super
@markusrasford Musím vyskúšať 🙂
@ struhadlom na zemiaky alebo na tom co sa robia klasické halušky. Obalít môžeš kludne
@markusrasford ano? mne by sa z toho kasa zrobila 🤔
Brokolica ,mrkva , kaleráb akákoľvek zelenina +vajíčko a postrúhaný syr. Ak sa ti zdá riedke ja dávam sójový granulát alebo ovsené vločky. A nevysmazam pečiem v rúre a potriem vajíčkom alebo posypem strúhankou
Tak si daj hrubšie strúhadlo a zemiaky musia byť vychladené
@zuzanna33 predvaras brokolicu atd?
@markusrasford pravda, dakujem za radu
Áno všetko uvarím spolu, koreňovú zeleninu nastrúham a nechám vychladnúť
Dám mleté mäso, cibuľu na drobno, cesnak, majoránku, papriku atď, ovsené vločky, vajíčko a buď celé toto dám v celku na plech alebo vytvarujem malé fašírky, postriekam olivovým olejom v spreji a dám piecť.
Niekedy tam primiešam syr
A niekedy miesto mäsa dám tuniak

Uvar zemiaky, postrúhame a vychladené pomiešame s mäsom dobre dochutíme a budeš mat vynikajúce fašírky a pec ich v rúre budú aj ľahké na konzum