icon

Ako pripraviť dokonalé domáce langoše?

26. júl 2024

Dievcata ja som zufala skusila som 1000 receptov sposobov a mne to cesto je vzdy ako divna hmota. Alebo to davam malo do ladnicky, ja nevie. ake su Vase osvedcene metody?

autor
26. júl 2024

@deti95060810 bez vajíčka 😳

viestta
26. júl 2024

Kazde langosove cesto vyzera ako votrelec na uteku.
Ja robim tieto, kludne necham cesto v chladnicke do druheho dna
https://varecha.pravda.sk/recepty/langose-s-kys...

werony_n
26. júl 2024

Ja mam vlastný recept, ale nikdy som cesto do chladničky nedávala a vždy sú výborné

laurita285
26. júl 2024

Nikdy nedávam do chladničky a sú vždy top top 🙂
https://bonvivani.sk/recepty/langose

maryetta
26. júl 2024

Mne robi cesto suseda. Ale teda brutal dobre langose. Akurat sa dohadujeme ze v pondelok robi 😂😂😂 pytala som si recept ona radsej spravi cesto 😂 a tiez do chladnicky dava. Na dalsi den este lepsie.

petulda333
26. júl 2024

Ja robim michalovske,kysnu v chladnicke. Su naj a to som vyskusala asi 5receptov

tetapetra
26. júl 2024

Ja robím už len kvaskove od nelkafood, za mňa a moju okolicu topka

klarissa25
26. júl 2024

Robím langoše s kyslou smotanou. Žiadne vajce. Vždy sú výborné

tamitamitami
26. júl 2024

Ja robím langoše len hladká múka, voda, mlieko a droždie....vždy sú úplne parádne.
Nechám 1-2 hodinky kysnúť na teplom mieste....zvyšok cesta dám do chladničky a dajú sa spraviť ešte aj 2-3 deň.

autor
26. júl 2024

@klarissa25 super skusim aj ja...

ina2405
26. júl 2024

Hladká špaldová múka (aj obyč.môže byť), droždie, kyslá smotana, soľ. Nedávam do chladničky. Sú výborné.

bobkovci5
26. júl 2024

https://varecha.pravda.sk/recepty/najlepsie-dom...
Odporúčam najlepšie cesto skúšala som ich už niekoľko.

mircalla
26. júl 2024

Na toto ma vazne niekto v lete chut? Nepochopim.....

bobkovci5
26. júl 2024

@mircalla môj švagor by to jeden celý rok a každý deň 100ludi 100chuti

laurita285
26. júl 2024

@mircalla však langoše sú na každom socko kúpalisku od napamäti :D

mima172
26. júl 2024

Ja som tiež dllllho hľadala ten naj recept, poskúšala som ich veľa až mam tento od sestry už niekoľko rokov a je to topka medzi langošmi.
Soli dávam menej ako je v recepte. Ak by si nevedela niečo prečítať, kľudne sa pýtaj, som si vedomá, že píšem naozaj otrasne 🫣

papaya308
26. júl 2024

Od cesminaz recept, vyborné

hyta
27. júl 2024

Robím ich ako užívateľka viestta. Čím dlhšie je cesto v chladničke, tým lepšie sa s ním pracuje a langoše sú nadýchané.

yvanielka
27. júl 2024
mircalla
27. júl 2024

@laurita285 Vsak to je na tom to smutne, nezdave mastne jedlo v kazdom bufete. Dam si to raz za 5 rokov, ked mam na to chut, ale v lete uprednostnujem lahke jedla, vobec si neviem predstavit to robit doma v tychto horucavach.

laurita285
27. júl 2024

@mircalla však nadváhu má každý druhý slovák :D a čo sa tepla týka, ja som tento rok nebola spotená ani mi nebolo teplo ani sekundu 😂 doma klíma, v aute klíma, v robote klíma, v obchode klíma :D

autor
27. júl 2024

@mircalla som tehotna asi preto 😬

adelka270
31. mar 2025

Starší recept, ale stále zaručene najlepší. Sú tam aj dobré rady. Vyskúšajte a dajte vedieť https://www.adelkaskitchen.com/single-post/2017...

en4a
12. apr 2025

@mircalla tiez nepochopim ludi, ktori sa musia k vsetkemu vyjadrovat..

mircalla
12. apr 2025

@en4a Napriklad ty si sa teraz musela uplne zbytocne vyjadrit k skoro rok starej teme,

en4a
12. apr 2025

@mircalla ano k takym ludom ako ty sa uplne rada vyjadrujem, vsade sa nasrat a negativne komentovat, jedz si co chces a nenut to inym..

mircalla
12. apr 2025

@en4a Ale ja ta k nicomu nenutim, daj asi aj 20 langosov denne, ak ti chuti olej a muka

saxana000
12. apr 2025

Robim iba Michalovske uz roky ale trvalo mi kym som sa ich naucila tak aby boli fakt dobre.samotne cesto ze mas dobre nestaci to je len polovina uspechu.musis ich vediet spravne natiahnut a aj spravne usmazit odhadnut akuratnu teplotu oleja.. trochu alchymia.. ja som najprv robila na mucnej doske valcekom a na horucom oleji.uplne zle. boli tvrde ubite nedobre. Teraz len na silikone na oleji a jemne postupne natahovat.ak vyberas z chladnicky treba nechat oteplit aby sa to cesto zobudilo a v spravny cas s nim pracovat... no skusaj skusaj skusaj a uvidis ze casom na to urcite prides..