Ako pripraviť koložvársku kapustu?
Chcem robiť kolozvarsku kapustu ale nebudem mat cas. Stane sa nieco s jedlom ak den predtym pripravim do zapekacej misy urenu ryzu, udusene maso aj kapustu a odlozim do chladnicky? A dalsi den len zalejem smotanou a take veci a dam piect?
Dakujem
@anonym_autor kamarátky tak robia, že si to akoby na polovicu predpripravia, rôzne jedlá.. a potom takto dorábajú
Ja to tak nerobím, neviem poradiť
môžeš
Len si uvar ryžu a na druhý deň to len navrstvi, surová kapusta kyslá,ryžu zmiešaná so surovým mäsom a koreninami a navrch zas kapusta a smotana. Ja varím kapustu z bulgurom a za 15 minút mám navarené bulgur a a za5 minút mám navrstvene a varim
Len si uvar ryžu a na druhý deň to len navrstvi, surová kapusta kyslá,ryžu zmiešaná so surovým mäsom a koreninami a navrch zas kapusta a smotana. Ja varím kapustu z bulgurom a za 15 minút mám navarené bulgur a a za5 minút mám navrstvene a varim
@hortenziaj ja masko predtym dusim. Nemiesam so surovym masom ryzu preto sa pytam 🙂
My máme radšej pomiesanu ako vrstvenu .ale jasne môžeš skôr . Muž tiež tak robí ,potom spolu pomiesa a už pecie

Nie, nic sa nestane, stalo by sa ak by to maso bolo surove