Ako pripraviť ryžové rolky s papierom z Lidlu?
Ahojte, mala som snahu skúsiť spraviť ryžové rolky, také tie plnené zeleninou. Kúpila som si ryžový papier z Lidlu. Namočila ho do vody, naplnila a buď sa mi to celé trhalo, alebo lepilo. Netuším, čo robím zle, ale vo výsledku to vyzerá ako naplnený zeleninový kondóm a je to žuvačkové. Poraďte prosím.
ja kupujem z lidlu a v pohode, len netreba nechať dlho vo vode, fakt len 10-15 sekúnd… a keď sa lepia tak si namoč ruky… a ešte, keď to pripravuješ, nechaj to na tanieri a prikry to vlhkou utierkou, zospodu aj z vrchu a nech sa to nedotýka…
@papaya1234
Co hovori ked ho vytiahnes z vody musi byt stale pevny ked zacnes rolovat zmakne
https://youtube.com/shorts/h559qrc1MQU?si=-dsld...
Mala som už aj lepší papier ako ten z Lidlu, ale naveľa sa dá z lidlového tiež vykúzliť rolky, akurát že potrebuješ na to prax a odhadnúť na sekundu presne koľko ho môžeš namočiť a kedy presne začať rolovať. Robím často a keď mám tento papier tak vždy pár kusov sa mi roztrhne.
@papaya1234 ja som tiež mala také gumové tak som to vyprazila a bolo po probléme 😀

@papaya1234 Bud si ich nechala prilis dlho namocene vo vode alebo mas nekvalitny produkt. Azijske potraviny z Lidla su kvalitou tie slabsie, ja ich prero odtial ani nekupujem.