icon

Ako robíte jablkové čipsy a ako sušíte jablká?

avatar
janinah
20. okt 2014

Ahoj,mám teplovzdušnú rúru /Euroline/ a nech robím čo robím vždy mám sušené jablká gumovité a nie suché,tvrdé.Viete mi poradiť?Či musím kúpiť nejakú sušičku?Vďaka.

avatar
evatko
20. okt 2014

Ja susim v susicke, su perfektne, chrumkave a ked ichokamzite damdo vzduchotesnej nadobky , su take aj o 3 mesiace. Ak ich schovam... inak sa hned zjedia. Krajam ich na tenucko.

avatar
orangea26
30. okt 2020

@evatko na akej teplote a ako dlho susite?

avatar
bayuska
30. okt 2020

@evatko tiez by ma zaujimalo, mame susicku, ale aj tak sa mi vzy skrutia a su take zuvackoidne a nie ako cipsy :(

avatar
evatko
31. okt 2020

Fuu, to neviem teplotu. Mám sušičku s gombíkmi
1 2 3. Susim na dvojke. Ale dlho. Aj celý den. Že ráno, potom poobede a vecer. Lebo nie som celý deň doma tak na etapy. Aj teraz už tri týždne susim. Musia byť vysušené do chrumkava. A vtedy dám von zo sušičky. Ale fakt, že do takej vzduchotesnej nadoby. A všetky poschodia skontrolujem. Nie že jedno poschodie je menej a navlhnu od toho ostatné. A pri sušeni prehadzujem poschodia. Nemám úplne tu najdrahšiu sušičku.