icon

Ako si nájsť vzťah k vareniu?

fashionshop88
24. jan 2024

Ako si nájdem vzťah k vareniu ? 🙈

stellarstar
24. jan 2024

@fashionshop88 tak hore výbušnosť a tu varenie? 🙈

viestta
24. jan 2024

Nijak. Ked budes musiet varit navaris aj bez vztahu.

fashionshop88
autor
24. jan 2024
stellarstar
24. jan 2024

@fashionshop88 tak variť musíš tak či tak nie? Doteraz si čo robila?

melanta
24. jan 2024

@stellarstar musí? Prečo by musela? Musí variť rovnako ako musí variť muž. Preboha nie sme v minulosti, aby žena musela variť, ak k tomu nemá vzťah.

viestta
24. jan 2024

@melanta naozaj nemusi ked k tomu nema vztah. Ani muz nemusi ked k tomu nema vztah. Len co budu jest?

stellarstar
24. jan 2024

@melanta myslela som to tak ze musí variť pre deti nie? Síce áno môže aj manžel navariť ale keď je ona doma s deťmi a manžel v práci tak by mala ona navariť a ked manžel doma tak sa striedať raz ona raz on a ked su deti veľké tak aj tie zapájať.
Netreba hneď na mňa vyskočiť

stannkal
24. jan 2024

@fashionshop88 nemusíš mať k tomu vzťah, musíš vedieť prečo chceš variť a potom to budeš robiť aj keď sa ti do toho nechce. Tak ako napr upratovanie pre mnoho ľudí. Ulahci si to a nájdi si ľahké a rýchle jedlá.

fashionshop88
autor
24. jan 2024

@stellarstar Ale veď áno ja varím, to neznamená že keď som sa toto spýtala že ja nevarim

fashionshop88
autor
24. jan 2024

@stellarstar som doma s deťmi sama varím vždy ,každý druhý deň niekedy aj každý keď je treba lenže neviem to dobre dochutiť alebo to neni také ako by som chcela iba pretoto sa pýtam...

luccija
24. jan 2024

@fashionshop88 učenie robí majstra🙂
Skúšať, pozrieť si recepty, skúšať bylinky, ochucovadla dnes je toľko videí...

stellarstar
24. jan 2024

@fashionshop88 tak si potom dala zlý nadpis, treba skúšať pridávať. Najbližšie treba vedieť lepšie opísať situáciu

taga
24. jan 2024

@melanta ano svojim sposobom musi..
Toto novodobe zmyslanie, ze nemusim robit nic, co nechcem je tak nebezpecne ze az...
Nechcem platit dane, ale musim..
Nechce sa mi upratovat, ale musim...
Nechce sa mi obcas do prace, ale musim..
Ano, obcas vsetci musime robit aj veci, ktore nerobime s nadsenim, vola sa to zivot, sebazaprenie..
Ale dnes to nie je moderne..
A toto sa ucia aj deti.. nemusia nic, co same nechcu
Cele zle

tamtamka26
24. jan 2024

tiež som kedysi bola v takom štádiu, že síce som varila, ale dochutiť som nevedela.... chce to len prax. roky praxe a skúseností... teraz mám 40 a začínam byť so svojím kulinárskym umením spokojná.

viestta
24. jan 2024

@fashionshop88 ty neochutnavas v priebehu varenia? Dochutit je je vzdy len o ochutnavani a pridavani ingrediencii. A treba dodrzivat technologicke postupy. Ked opekas maso na dusenie, treba ho opekat az kym nie je hnede (nie spalene, ale pripecene), v tom pripecenom je chut. Vyvar sa da uvarit aj za hodinu, ale poriadny chutny vyvar chce cas. Kuraci vyvar spravis aj ked hodis kosti do hrnca, ale ak tie kosti red tym upecies a potom varis par hodin vo vyvare, tak mas vyvar silny ako noha od cimbalu. Zemiakovu kasu mozes sup sup rozmixovat ponornym mixerom, ale ked si das zalezat, pridas maslo, vriace mlieko a vyslahas ho metlami, tak z toho isteho mas zemiakovu kasu ako oblacik. Ak pridas cibulu, v ktorej je napichanych par klincekov do obycajnej dusenej ryze, mas chutnu ryzu, nie biele zrnka bez chuti. Ked ryzu pred tym oprazis na oleji, tak jej tiez pridas na chuti. Ale ak sa ti nechce s tym ondiet, tak uvar ryzu v sacku a po uvareni ju dochut korenim a kvalitnym olejom. Uz to bude pokrok.

luccija
24. jan 2024

Varím denne, ale vzťah k vareniu nemám varím, lebo musíme jesť občas pozriem iné recepty nejaké nové jedlo, kúpim novú surovinu kuskus, bulgur, tofu niečo čo nerobím bežne.Ale určite radšej varím ako pečiem to je moja achillovka

nesana
24. jan 2024

Nie si jediná, ja nemám rada varenie, ale varím pravideľne. Keď už dochádzajú nápady alebo mám pocit že jeme stále to isté tak sem tam skúsim nejaký nový recept. Proste niet nad domácu stravu. Ale piecť by som mohla každý deň, proste to milujem. No jesť tiež musíme🙂)

angela85
24. jan 2024

Ja sa každý rok teším na dovolenku,že aspoň chvíľu nemusím variť,objednávam si jedlá ktoré ja ľúbim,ale nevaríme ich,lebo deti ich nezjedia 🤦. Nemám vzťah k vareniu,ale zlepšujem sa stále. Zo začiatku to bolo normálne utrpenie pre mňa,ale zvykla som si. Zo začiatku boli aj polotovary,ale teraz robím doma skoro všetko a hlavne to už všetko robím rýchlejšie.

nelka93
24. jan 2024

@viestta oo anoo, vývar varíme aj 8 hodín ak nie dlhšie. Z pečených kosti je top 😇 kašu len pucitkom, ponorný je smrť však to je lepidlo nie kaša 😅

thoughtfulweirdo
24. jan 2024

Ja som si našla vzťah k vareniu veľmi jednoducho - nemám peniaze na každodennú donášku 😜

mikadooo
24. jan 2024

@fashionshop88 ja som si cestu veru nenašla. Navarím, aj chutne za tie roky, ale cez týždeň máme obedy v škole škôlke robotách a večere sú buď suché alebo typu praženica atď. Dosť som trpela na materských za sporákom a teraz mi bohato stačia tie víkendy. Často aj zohrievame - navarím napr. viac gulášu a potom je to isté aj na večeru a kto nechce to isté, zas si môže dať dychu večeru. A keď budeme dúchodci a pán manžel bude chcieť teplé obedy, šup obedárik a ideme do školskej jedálne.

victoriab
24. jan 2024

@fashionshop88 ked to zistis, daj vediet. Ja som ho doteraz nenasla. Neznasam varit 😁

reddflowerlife
24. jan 2024

Ahoj , ja som na začiatku nemala ale postupne som začala podľa video receptov na youtube. Našla som si také “istoty” teda jedlá ktore určite zvládnem a stále som k tomu pridávala.. Dnes už v pohode uvarím aj segedínsky, guláš, aj parený kysnutý knedlík urobím, aj domáce lokše viem urobiť a sú fajne makkučke aj úžasné pavlove torty napečiem 😄 Prívarky rozneho druhu, polievky tiež, masá rozne
postupne som zacinala, stale som si pridavala nove jednoduche recepty a uz to slo.. teraz som dosť dobrá gazdinka uz;D

cina1
31. jan 2024

ja som si nenasla, varim dobre, ale zeby som sa v tom vyzivala, to nie. skor nieco z kysnuteho cesta mi vie urobit radost, ci uz na slano alebo na sladko, do toho sa pustam dobrovolne 🙂

simca06022011
31. jan 2024

@viestta este mozu mat kucharku :DDD tak to myslela 🙂

simca06022011
31. jan 2024

netreba mat extra vztah k tomu, staci navarit, upratat a vybavene. Absolutne to neprezivam, je to pre mna take zazivne ako vysavanie.. cize vobec. A pritom varim dobre a dobre jedlo mam rada.. ale zeby som mala orgazmus nad hrncami, nemozem povedat.. :DDD

patinqaa
31. jan 2024

Ja tiez nerada varim, ale robim to, rodina musi nieco jest. Velmi rada peciem ale to nas nenasyti :D