Ako spraviť ovsené vločky s proteínom chutnejšie?
Ahojte. Máte nejaké nápady ako si spraviť jedlo ovsené vločky s proteínom lepšie? Už ma nebaví tá chuť..
@kavasmliekom och poznám, no ja osobne nenavidim chuť arašidov a čokoládu tiež moc nemusím. Ja protein znesiem len takéto v kaši, keby ho mám piť osobite, tak by skončil na podlahe 😅
Ja nechápem otázke.. Ako lepšie? Veď si urob normálne proteín v mlieku a zalej nimi vločky, daj ovocie a hotovo
Aktin protein som raz kúpila a jediný bol bez tej hnusnej pachuti.Ja robím vločky na veľa spôsobov, aj z tvarohom, alebo z proteínovym pudingom, ovocie obmienam
tiez nechapem otazke, a ako ich teda robis, ked ich chces spravit s proteinom, ale lepsie?
Veď nemusíš si dat orechy ani čokoládu. Môžeš vynechať
Lievance, cookies alebo akekolvek ine pecene, ci nepacena alternativy. Na nete najdes kopec receptov.
@tim23 nepijem mlieko, vločky robím s vodou.
Kriste, tak potom s vodou
Overnight oats, kľudne s vodou ci nejakym mandľovým/sojovym mliekom.. granola
A nabudúce pomoze, ak napises rovno hned, ze co robis ty, ked ti to nechuti.. je milion spôsobov a chuti, kto ma vediet, co robis práve ty a preco tak
A oreco musis jest nasilu ovsene vlocky? Existuje kvantum ovela zdravsich potravin….mña by nikto nedonutil zjest vlocky, neznasam ich
Jaj ty to nepecies ako pozerám. Ja robím koláč na niekoľko dní. Proteín v prášku, 2 vajíčka, ovsené a pšenove vločky, ovsena múka, pohár mlieka, vanil extrakt, mandľové maslo. Takto nemusím robiť každý deň...
Dcéra si robí lievance s tvarohom a do toho proteín.Mne to v kasi tiež nechutí.Alebo si ho daj do jogurtu a ovocie, kokos, orechy ..
ja si davam vlocky s proteinom na studeno, do toho prisypem trochu nesladenej granoly nech to chrumka a mrazom susene ovocie, obcas obycajne nesladene kakao. Zjedla by som toho na kila.
Ja som na ig videla novy sposob pripravy a vwlmi mi to chuti. Spravit klasicky ovsenu kasu (uz ako zvyknes robit). Odmerku proteinu pomaly rozmiesavat s trosickou vody az kym nevznikne taka polohusta poleva a vyliat na kasu. Ovocie, orechy, skorica... uz podla chuti a obmienat. Skus

Ja protein nepoužívam. A skus si pozrieť napríklad "noger" od fitlavia, po novom zanzisan. Nebicko v papulke 😄