icon

Ako spraviť ovsené vločky s proteínom chutnejšie?

27. mar 2025

Ahojte. Máte nejaké nápady ako si spraviť jedlo ovsené vločky s proteínom lepšie? Už ma nebaví tá chuť..

kavasmliekom
27. mar 2025

Ja protein nepoužívam. A skus si pozrieť napríklad "noger" od fitlavia, po novom zanzisan. Nebicko v papulke 😄

autor
27. mar 2025

@kavasmliekom och poznám, no ja osobne nenavidim chuť arašidov a čokoládu tiež moc nemusím. Ja protein znesiem len takéto v kaši, keby ho mám piť osobite, tak by skončil na podlahe 😅

tim23
27. mar 2025

Ja nechápem otázke.. Ako lepšie? Veď si urob normálne proteín v mlieku a zalej nimi vločky, daj ovocie a hotovo

nikha2809
27. mar 2025

Aktin protein som raz kúpila a jediný bol bez tej hnusnej pachuti.Ja robím vločky na veľa spôsobov, aj z tvarohom, alebo z proteínovym pudingom, ovocie obmienam

falbala132
27. mar 2025

tiez nechapem otazke, a ako ich teda robis, ked ich chces spravit s proteinom, ale lepsie?

kavasmliekom
27. mar 2025

Veď nemusíš si dat orechy ani čokoládu. Môžeš vynechať

oceanahory
27. mar 2025

Lievance, cookies alebo akekolvek ine pecene, ci nepacena alternativy. Na nete najdes kopec receptov.

autor
27. mar 2025

@tim23 nepijem mlieko, vločky robím s vodou.

tim23
27. mar 2025

Kriste, tak potom s vodou

pralinka86
27. mar 2025

Overnight oats, kľudne s vodou ci nejakym mandľovým/sojovym mliekom.. granola
A nabudúce pomoze, ak napises rovno hned, ze co robis ty, ked ti to nechuti.. je milion spôsobov a chuti, kto ma vediet, co robis práve ty a preco tak

tenerifka
27. mar 2025

A oreco musis jest nasilu ovsene vlocky? Existuje kvantum ovela zdravsich potravin….mña by nikto nedonutil zjest vlocky, neznasam ich

1gramofon
Autor odpoveď zmazal
1gramofon
27. mar 2025

Jaj ty to nepecies ako pozerám. Ja robím koláč na niekoľko dní. Proteín v prášku, 2 vajíčka, ovsené a pšenove vločky, ovsena múka, pohár mlieka, vanil extrakt, mandľové maslo. Takto nemusím robiť každý deň...

luccija
27. mar 2025

Dcéra si robí lievance s tvarohom a do toho proteín.Mne to v kasi tiež nechutí.Alebo si ho daj do jogurtu a ovocie, kokos, orechy ..

ndrag
27. mar 2025

ja si davam vlocky s proteinom na studeno, do toho prisypem trochu nesladenej granoly nech to chrumka a mrazom susene ovocie, obcas obycajne nesladene kakao. Zjedla by som toho na kila.

tinkavvv
27. mar 2025

Ja som na ig videla novy sposob pripravy a vwlmi mi to chuti. Spravit klasicky ovsenu kasu (uz ako zvyknes robit). Odmerku proteinu pomaly rozmiesavat s trosickou vody az kym nevznikne taka polohusta poleva a vyliat na kasu. Ovocie, orechy, skorica... uz podla chuti a obmienat. Skus